Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: □n 15- årig dreng blev sigtet for at køre på en knallert, der var ændret i sådan en grad, at den kunne køre meget stærkere end tilladt. Den 15- årige blev standset af politiet ved Campus.

MIDDELFART: □n person blev skudt med, hvad politiet mener er en gaspistol i forbindels­e med et skænderi på ❘drætsvej. Der er ikke yderligere oplysninge­r om skader i forbindels­e med episoden.

KØGE: Uidentific­erede gerningsmæ­nd havde brudt hoveddøren op til en virksomhed. Der var tydelige spor af færden i udstilling­safdelinge­n, da der var stjålet seks græsslåmas­kiner af mærket Klippo. RANDERS: □n bekymret borger kontaktede politiet, da hun havde kørt bag en slingrende bilist. □n patrulje fandt senere bilen på en parkerings­plads, hvor bilen var kørt ind i en lygtepæl. Bag rattet sad en kraftigt beruset 60- årig mand, der også var frakendt kørekortet. ❘ forbindels­e med anholdelse­n råbte den 60- årige flere skældsord efter betjentene. VORDINGBOR­G: Politiet fik en anmeldelse om en meget højtråbend­e mand i et tog. □fter manden var stået af toget, fandt en patrulje ham slingrende ned af Algade. Manden blev anholdt og taget med på stationen. NÆSTVED: □n 26-årig mand havde opført sig aggressivt over for politiet på en privatadre­sse. Han var meget ophidset og modsagde sig politiets anvisninge­r. Han blev derfor sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

VEDBÆK: Politiet fik en anmeldelse om, at flere biler var blevet udsat for hærværk. To biler, der var parkeret ved Flintemark­en, havde fået knust ruderne, og samtidig havde en parkeret bil ved Vedbæk Station fået knust en siderude.

HØRSHOLM: □n person havde ved et uheld tændt en kogeplade, der senere skulle vise sig at være årsagen til en brand i en lejlighed på Rungstedve­j. Kogepladen havde antændt en pose, der var blevet sat på komfuret. Branden blev hurtigt slukket, og ingen kom til skade.

rützou

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark