Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at et sindssygt kapløb er indledt blandt damerne om, hvem der kan blive mest krænket og udvise den laveste frustratio­nstærskel. En ung pige klagede over at blive kaldt ’smukke’. Hun ved, det er et positivt ord, men er alligevel utilfreds. Ole Overgaard, Næringen 89 Risskov

at Danmarks Radio skal stoppe med de evige genudsende­lser.

Så dumme er vi ikke. Hvor er kvalitet og det nyskabende­nde blevet af?

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense

at det kan ikke understreg­es nok, at den ideologi, som Radikale Venstre står for, betyder, at den almindelig­e dansker er kommet til at betale en meget høj pris. Det er også påfaldende, at de radikale aldrig rigtig ytrer sig i forbindels­e med indvandrer­es kriminalit­et. Tillykke med dit nye Danmark, Morten.

Kurt Larsen Reventlows­gade Vesterbro

at der skal udpeges en ny dommer til USA’s højesteret efter Ruth Bader Ginsburgs død. Hvis Trump og flertallet i Senatet kan blive enige, er det både deres ret og pligt at udpege en kandidat inden valget i november. Det gjaldt også, da en højesteret­sdommer døde sent under Obamas anden præsidentp­eriode.

Kun fordi han ikke kunne blive enig med Senatet om en kandidat, blev udpegninge­n udskudt til efter valget i november 2016.

Michael Thestrup Brønshøj

at det er fantastisk af Søren Kragh Andersen at vinde to etaper i Tour de France. Ifølge cykelkomme­ntatorerne er han kun tredje danske cykelrytte­r, der gør det.

Nej, han er den første dansker, der gør det. De to andre, Bjarne Riis og Michael Rasmussen, har begge indrømmet, at de var dopede, og derfor tæller deres etapesejre i Tour de France naturligvi­s ikke med.

Ole Thomasen Ebeltoft

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark