Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NÆSTVED: Politiet tjekkede en parkeret bil ved Rådmandsha­ven. ❘ bilen sad en 21- årig mand på føresædet, og han havde både en foldekniv og 1,5 gram hash på sig. Manden blev derfor sigtet efter knivloven samt loven om euforisere­nde stoffer. FREDERIKSS­UND: To unge kvinder følte sig utilpasse, da de forlod Frederikss­und Gymnasium. □n mand med mellemøstl­igt udseende fulgte nemlig efter dem, og da kvinderne besluttede at gå tilbage til gymnasiet, fulgte han også med ind på gymnasiet. Manden er stadig ikke fundet.

HELSINGE: □n 24- årig mand blev på en parkerings­plads ved Kongensgav­evej sigtet for overtrædel­se af loven om euforisere­nde stoffer. Da manden blev visiteret, viste det sig, at han havde gemt en joint i sine underbukse­r i håb om, at den ikke blev fundet.

AARHUS: □n 25-årig mand blev antastet af en anden mand ved Skolebakke­n. Den 25årige havde siddet på en bænk, hvor den anden mand pludselig var kommet forbi og havde taget fat i trøjen på den 25- årige og smadret hans briller. □n patrulje fandt kort efter manden, der blev sigtet for hærværk på brillerne. KØGE: På Køge Bugt Motorvejen standsede politiet en motorcykli­st, der kørte hele 171 kilometer i timen. Da man kun må køre 110 kilometer i timen på strækninge­n, kan manden se frem til en bøde samt en mulig betinget frakendels­e af førerrette­n. DALBY: To mænd på henholdsvi­s 37 og 67 år blev sigtet for trusler mod en 74- årig mand. De havde udtalt, at de ville ’ nakke’ den 74- årige mand. Da politiet ankom til stedet, viste det sig også, at den 67årige mand var eftersøgt til fogedrette­n. FAKSE LADEPLADS: Politiet fik en anmeldelse om husspektak­ler på en adresse, hvor et tidligere par var kommet op at skændes. Manden, en 24- årig fra Næstved, var ikke til at få til at slappe af. Derfor blev han til sidst anholdt og taget med på stationen. Da manden blev løsladt, tog han direkte tilbage til adressen for at skændes videre.

rützou

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark