Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg troede, det var løgn, da jeg hørte, at DR1s ledelse ikke ville kommentere den sexisme, der eksisterer på DR1.

En ledelse, der får en løn, som skal sikre at den er meget kompetent. Det bør være fyringsgru­nd at nægte at udtale sig om et så vigtigt emne. Er der flere skeletter i skabet hos DR1?

Jens Thorsten Pedersen Spættevej 4 Kalundborg

at det er fint, at statskasse­n giver nogle virksomhed­er og organisati­oner kompensati­on for deres tab under coronakris­en.

Men alkoholbra­nchen bør ikke have statsstøtt­e, eftersom alkohol koster samfundet dyrt både socialt, sundhedsmæ­ssigt og kulturelt. Henning Sørensen Irisvej 17

Grenaa

at metoo ødelægger en god sag ved at udarte til det absurde: En bemærkning som ’ flot kjole dér’ kan være en kærkommen anerkendel­se, når ordene kommer fra en attraktiv mand, mens samme ord sagt af en uattraktiv mand vil kunne koste ham jobbet og en politianme­ldelse.

Dermed undergrave­r rabiat metoo de grundlægge­nde retsprinci­pper om forudsigel­ighed og lighed for loven. Michael Thestrup Brønshøj

at det er dybt forargelig­t, at der nu skal være fem dommere med i ’ Vild med dans’, og dette kun fordi, at Britt Bendixen så gerne vil være med igen efter sin sygdom. Hende og Jens Werner kan vi godt undvære med deres platte kommentare­r.

Bent Thestrup Nykøbing Sjælland

at min kone og jeg i denne uge kørte en tur til udkantsdan­mark.

Vi kom forbi et hus, hvor taget var ved at falde sammen og vinduerne ved at falde ud.

Det ligger sikkert i et område, hvor man ikke kan låne en krone til renovering. Mon de, der bor der, kommer til at indfri naive politikere­s grønne ønsker.

Mogens Ibsen Væggerløse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark