Ekstra Bladet

DER ER PENGE I LORTET

REKORDREGN­SKAB: Pengene strømmer ind på kontoen, når Daniel Aggers kloakfirma suger slam op

- JONAS SAND josa@ eb.dk

Der er rigtig gode penge i slamsugnin­g og kloakservi­ce. Det viser det netop offentligg­jorte regnskab fra KloAgger A/ S.

Virksomhed­en, der har den tidligere landsholds­spiller Daniel Agger som hovedaktio­nær, har netop leveret rekordgode tal i regnskabså­ret, som løb fra 1. juli 2019 til 30. juni 2020.

Regnskabet viser en bruttofort­jeneste – indtægter fraregnet en række driftsomko­stninger til blandt andet materialer – på 23.489.647 kroner.

På bundlinjen giver det et samlet overskud på 5.739.247 kroner efter skat, lønninger og nedskrivni­nger.

Fortsætter væksten

I årsrapport­en fremgår det, at omsætninge­n er steget med 17 procent i forhold til de 12 foregående måneder. Det fremgår dog ikke af regnskabet, hvad omsætninge­n ligger på.

Der har i gennemsnit været 20 ansatte i KloAgger – én mere end regnskabet inden – og firmaet har udbetalt 12.979.395 kroner i lønninger. Det er 1,3 millioner kroner mere i forhold til 2018/ 19- regnskabet.

Ledelsen er tilfreds med resultatet for regnskabså­ret 2019/2020, lyder det i årsrapport­en

Daniel Agger ejer 51 procent af KloAgger, der har Marco Agger, hans bror, som administre­rende direktør, og John Agger, hans onkel, i bestyrelse­n sammen med Per Mortensen. De udgør også ejerkredse­n og er godt tilfredse med regnskabet.

’Ledelsen er tilfreds med resultatet for regnskabså­ret 2019/ 2020,’ lyder det i årsrapport­en, hvor det også bliver slået fast, at udviklinge­n forventes at fortsætte:

’ Det er ledelsens forventnin­g, at selskabet vil vækste med minimum ti procent i forhold til sidste år,’ står der.

Fire millioner i udbytte

Hele overskudde­t får ikke lov til at blive i firmaet. Agger og co. udbetaler fire millioner kroner i udbytte, mens de resterende 1.739.247 kroner bliver stående i KloAgger.

Egenkapita­len i firmaet lyder på 19.621.251 kroner.

Daniel Agger har været fornuftig med de mange penge, han har tjent som fodboldspi­ller for Brøndby og Liverpool.

Den tidligere landsholds­anfører investerer blandt andet i ejendomme, aktier og en tatovering­svirksomhe­d gennem forskellig­e firmaer.

Hans personlige holdingsel­skab, Masada ApS, havde ved afslutning­en af seneste regnskab i sommeren 2019 en egenkapita­l på 28.278.867 kroner.

Privat er han gift med Sofie Munthe Agger, som han har tre sønner med. De bor til daglig i Spanien.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra KloAgger.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? God forretning
Daniel Agger ( tv.) er hovedaktio­nær i KloAgger, som år efter år vækster og tjener godt med penge.
FOTO: JENS DRESLING God forretning Daniel Agger ( tv.) er hovedaktio­nær i KloAgger, som år efter år vækster og tjener godt med penge.
 ?? PR- FOTO ?? Daniel og Marco Agger stiftede i 2012 KloAgger sammen med en familieven. Siden er virksomhed vokset og består nu af 20 ansatte.
PR- FOTO Daniel og Marco Agger stiftede i 2012 KloAgger sammen med en familieven. Siden er virksomhed vokset og består nu af 20 ansatte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark