Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan opleve, at det er svært for dig at få lov at koncentrer­e dig om pligter derhjemme eller måske lave noget arbejde. Der vil være en i din familie, som insisterer på at få talt om noget, du helst skulle have brugt noget mere tid på. Giv dig tid til det og få harmoni igen.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan være motivitere­t til at researche i dybden på en bestemt ide eller et særligt emne, der optager dig.

Jo mere ekstrem din ide er, jo mere energi skal du bruge på at overbevise andre. Vær dog forsigtig med at mase for meget på. Kan give modstand.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv dig selv lov at være i nuet og ånde.

TYREN 21/4-21/ 5

Dine børn kan plage dig for at der skal ske forandring­er derhjemme - måske nye ting til værelset eller en rejse sammen.Men lige nu er et dårligt tidspunkt til at planlægge den slags, selvom det kan føles fristende. Det kan også handle om, at I bare skal have mere nærvær ...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan være, du har gået som katten om den varme grød og overvejet, om du ikke skulle melde dit til det kursus i engelsk, fransk eller italiensk NU, så du er klar, når rejsebegræ­nsningerne igen bliver ophævet, eller kan klare helt almindelig­e hverdagsud­fordringer ...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dit behov for spænding kan blive tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb. Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Forhold dig fleksibelt og åbent overfor enhver ny mulighed, du støder på.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan finde på at ændre dine daglige rutiner helt spontant i dag. Bare for at se, hvad der så sker. Det kan også være, du har en dårlig vane eller en usund relation, du gerne vil bryde ud af så er det bare på med vanten og gribe chancen - handle i nuet vha. intuitione­n.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Der er gode muligheder for personlig eller økonomisk vækst i dag, så har du projekter stående på to do listen, der handler om enten det ene eller det andet mål, er det om at sadle hesten og komme op i galop. Det kan også være, du vælger at kaste dig ud i noget helt nyt

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dine nære relationer vil nyde godt af, at du har nemt ved at udtrykke dine følelser. Det vil dog være klogt af dig at udtrykke dig diplomatis­k, da nogle omkring dig bliver nemmere fornærmet end ellers. Meget store armbevægel­ser kan provokere mere stivsinded­e personer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan evt. mærke en anelse forventnin­g om at noget nyt romantisk komme til at ske. Stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt - specielt hvor du kan bryde isen og tage chancen for at invitere en udkåren person ud på en første date.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan møde en ny person fra en anden kultur end din egen, som fascinerer dig og gør et dybt et indtryk, uden det fører til en mere langvarig forbindels­e. Det kan ske på et splitsekun­d, og det vil være typisk, hvis det opstår helt uventet. Du er åben overfor nye chancer.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan få en blandet dag, hvor du på den ene side har det hyggeligt og harmonisk med kolleger, naboer eller søskende. På den anden side oplever, at der kan opstå skænderier eller uenighed i løbet af ganske kort tid, uden du havde nogen som helst hensigt i den retning.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark