Ekstra Bladet

HJEM TIL STÅLE

Peter Ankersen skal stabiliser­e FCK- defensiven. Klar til retur efter kun en enkelt sæson i Genoa

- GISLE THORSEN ANDERS STOFFER gisle@ eb.dk

Peter Ankersens fodboldskæ­bne afgøres efter al sandsynlig­hed i dag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r forhandler hans agenter, Simon Friis og Alan Hvedehave, med Genoas sportslige ledelse, og målet er klart: Ankersen skal ’ hjem’ til FC København.

Det italienske transfersi­te Gianluca Di Marzio kunne i går fortælle, at den 30årige danske landsholds­back efter blot en sæson i Genoa vendte hjem til FCK.

Historien var ledsaget af billeder af Peter Ankersens agenter, Simon Friis og Alan Hvedehave, der tirsdag mødtes med Genoas sportsdire­ktør Daniele Faggiano.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r skete det på et hotel i Milano.

Ekstra Bladet erfarer, at der i går var et nyt møde mellem parterne, hvor de sidste detaljer skulle forhandles på plads.

Men ting tager tid i Italien – og ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r fortsætter forhandlin­gerne torsdag morgen.

Kan løse FCK- problem

FCK- manager Ståle Solbakken vil utvivlsomt tage imod vestjyden med åbne arme, for han har ikke formået at erstatte ham.

Guillermo Varela har været over halvandet år i FCK uden at overbevise, og kroatiske Karlo Bartolec, som hovedstads­klubben købte i FC Nordsjælla­nd, har været en direkte skuffelse.

FCK har manglet en højre back, der har spillet FCK’sk. Det får de nu efter alt at dømme i skikkelse af Peter Ankersen.

Han har haft flere fremragend­e sæsoner i det københavns­ke og satte især i sæsonen 2018/ 19 et voldsomt aftryk i Superligae­n.

Sammen med Robert Skov udgjorde han en af de bedste højrekante­r i Superligae­ns historie, og begge blev solgt efter mesterskab­et. Skov til Hoffenheim, Ankersen til Genoa.

Han fik 19 kampe i Serie A i sidste sæson, men var på bænken hele kampen, da Genoa i weekenden indledte sæsonen med en 4- 1sejr over Crotone. I stedet spillede Paolo Ghiglione.

Peter Ankersen kom første gang til FCK i 2015 og er noteret for 175 kampe for klubben.

FCK har manglet en højre back, der har spillet FCK’sk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark