Ekstra Bladet

LANG UDSIGT TIL FØRSTE BOMBETOGT

FORMEN I BUND: – Det mest sandsynlig­e er, at Andrija Pavlovic først er i spil efter landskampp­ausen i oktober, siger Niels Frederikse­n

- MADS GLENN WEHLAST mgw@ eb.dk

De Brøndby-fans, der glæder sig til at se Andrija Pavlovic i kamp, kan godt finde tålmodighe­den frem.

For den 26- årige serber står bestemt ikke lige foran debuten i den blå- gule trøje. Og slet ikke allerede søndag mod Horsens. Her vil han slet ikke være i truppen.

Onsdag var han – i høj sol

– på træningsba­nen i Brøndby sammen med de nye holdkammer­ater, men også i forening med Ahron Thode, Brøndbys fysiske træner. Han har fået en specialopg­ave: Bring Pavlovic i form hurtigst muligt.

Ingen kampe i et halvt år

– Det mest sandsynlig­e er, at vi regner med Pavlovic efter landskampp­ausen i oktober. Det udelukker ikke, at han kan spille et kvarter mod Randers næste fredag.

– Vi vidste godt, vi fik en spiller, der hverken er i kamp- eller fodboldfor­m. Vi skal være fornuftige og ikke stresse, så han løber ind i unødvendig­e skader, siger Niels Frederikse­n til Ekstra Bladet.

Pavlovic har ikke spillet en kamp siden 8. marts, hvor lejeophold­et i APOEL på Cypern sluttede brat, fordi den cypriotisk­e turnering blev stoppet.

Siden har han kun trænet for sig selv ’ hjemme’ i Rapid Wien, fordi han ventede på et klubskifte.

Et spændende projekt

Den 26- årige angriber ser ingen problemer i skiftet til Brøndby, selv om han har været to år i FCK.

– Det her er en profession­el beslutning, jeg har truffet, fordi det er godt for min karriere. Og så trives min familie rigtig godt i Danmark.

– Fodboldmæs­sigt passer Superligae­n rigtig godt til mig, fordi der er meget fysik og mange dueller, forklarer Andrija Pavlovic

Sportsligt blev det Brøndby, fordi projektet med mange unge talenter tiltaler ham.

– Det er spændende, hvad Brøndby har gang i. Men det passer også rigtig godt til mig at spille på et hold med to angribere, siger Pavlovic, der erkender, at fysikken først skal på plads.

– For mig er det vigtigste at komme i fodboldfor­m. Jeg skal bygges op. Det går den rigtige vej.

– Når jeg er i form, så har jeg meget at tilbyde Brøndby. Jeg har flere end 50 europæiske kampe og stor erfaring. Jeg er en bedre spiller, end da jeg som 22- årig kom til FCK, mener Andrija Pavlovic.

Når jeg er i form, så har jeg meget at tilbyde Brøndby

Jeg er en bedre spiller, end da jeg som 22- årig kom til FCK

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Højt humor
Selv om den tidligere FCK- angriber Andrija Pavlovic kæmper for at komme i top, var der plads til smil fra træner Niels Frederikse­n under onsdagstræ­ningen.
FOTO: LARS POULSEN Højt humor Selv om den tidligere FCK- angriber Andrija Pavlovic kæmper for at komme i top, var der plads til smil fra træner Niels Frederikse­n under onsdagstræ­ningen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark