Ekstra Bladet

Politianme­lder bryllupsar­rangør

- DAVID ATTARDO daat@ eb.dk

En video fra et bryllup i Skovlunde har skabt ballade i Ballerup Kommune.

Videoklipp­et er lagt på Facebook af DJ Adem og viser, hvordan en stor samling mennesker danser tæt i Azuray Møde & Eventcente­r. Stik imod Sundhedsst­yrelsens anbefaling­er.

Og det har fået borgmester i Ballerup Kommune Jesper Würzen til at politianme­lde bryllupsar­rangøren.

Det bekræfter Ballerup Kommune over for Ekstra Bladet.

’ Jesper Würtzen ønsker ikke at kommentere sagen yderligere. Forholdet er meldt til politiet, og ifølge borgmester­en har politiet også ad flere omgange været forbi det pågældende sted,’ skriver de i en mail til Ekstra Bladet.

Københavns Vestegns Politi bekræfter over for Ritzau, at det har modtaget en anmeldelse i sagen fra

Ballerups borgmester.

Politiet oplyser, at sagen i øjeblikket bliver efterforsk­et og senere vil blive forelagt anklagemyn­digheden.

Forarget og vred

Jesper Würtzen har tidligere fortalt til BT, at han er både forarget og vred.

– Vi har alle et ansvar i forhold til corona og for at overholde de her betingelse­r. Restauratø­rer og lignende, der lever profession­elt af det, har jo et særligt ansvar.

– Dels er man tæt på hinanden, og dels ser det ud, som om der er mere end de 100, man på daværende tidspunkt måtte være forsamlet. Vores kommune ligger i den høje ende i forhold til smitte, og det gør det ekstra problemati­sk, siger borgmester­en til BT.

Ekstra Bladet har været i kontakt med en ansvarlig for Azuray Møde & Eventcente­r, der oplyser, at der er tale om en stor misforståe­lse.

Samtidig fortæller han, at de har fået tilladelse af politiet til at afholde festerne. Men inden Ekstra Bladet får et navn og lov til at stille et uddybende spørgsmål, bliver der sagt, at vedkommend­e ringer tilbage senere. Det er endnu ikke sket.

Har alt for travlt

Vi har også været i kontakt med DJ Adem, der også har for travlt til at tale med Ekstra Bladet. Videoerne blev i første omgang markeret med et ’ gammel video’ i overskrift­en, men er nu taget af Facebook.

Vores kommune ligger i den høje ende i forhold til smitte, og det gør det ekstra problemati­sk

 ?? FOTO: PRIVATFOTO/ FACEBOOK ?? Dette udsnit fra videoen af bryllupsfe­sten viser kun nogle af gæsterne.
FOTO: PRIVATFOTO/ FACEBOOK Dette udsnit fra videoen af bryllupsfe­sten viser kun nogle af gæsterne.
 ?? FOTO: ASGER LADEFOGED ?? Ballerups borgmester ( S) er oppe i det røde felt efter at have set en video fra bryllupsfe­st med alt for mange gæster.
FOTO: ASGER LADEFOGED Ballerups borgmester ( S) er oppe i det røde felt efter at have set en video fra bryllupsfe­st med alt for mange gæster.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark