Ekstra Bladet

KÆMPEVILLA TIL SPOTPRIS

Simon Aggesen købte håndværker­tilbud for 9,25 mio. kroner. Igen uden om ejendomsmæ­gler

- JANUS ØSTERGAARD JAMES KRISTOFFER MILES JONAS SAHL KRISTIAN B. LARSEN jao@ eb.dk; jkm@ eb.dk; sahl@ eb.dk; kbl@ eb.dk

Frederiksb­ergs borgmester, Simon Aggesen ( K), har endnu en gang gjort et kæmpe kup på kommunens boligmarke­d.

Ekstra Bladet har de seneste dage beskrevet, hvordan den 33- årige konservati­ve komet sammen med sin kone har forvandlet en boliginves­tering på Frederiksb­erg Allé fra 9,5 mio. kroner til 25,6 mio. kroner gennem et snedigt trick, som Aggesen selv har luret som medlem af By- og Miljøudval­get.

Købet af lejlighede­n til en vanvittig lav kvadratmet­erpris skete uden om ejendomsmæ­gler.

Nu har Aggesen gentaget succesen.

Borgmester­parret har nemlig købt en yderst attraktiv villa, der i flere år har stået som ubeboet dødsbo i Frederiksb­ergs Fuglebakke­kvarter, hvor han blot har givet 9,25 mio. for en 212 kvm stor villa, der ligger i en 500 kvm stor have.

Den for de fleste danskere høje pris giver en kvadratmet­erpris på 43.623 kroner.

Men igen har Aggesen efter Frederiksb­erg- målestok gjort et kup. Den nuværende kvadratmet­erpris for andre huse i området ligger nemlig på knap 60.000 kroner.

Ifølge Simon Aggesen selv er købet sket ’ efter flere hyggelige møder’ med bobestyrer­en af dødsboet.

Ifølge flere kilder, Ekstra Bladet har været i kontakt med, har huset i årevis været eftertragt­et, og flere har forgæves forsøgt at få fingrene i den attraktive investerin­g.

Det bekræfter Aggesen da også selv på sin Facebook- profil, hvor han onsdag aften udlagde sin store succes på boligmarke­det som rent ’ held’.

Men endnu en gang er handlen for borgmester­en, der tidligere har været rådmand og formand for Byog Miljøudval­get, gået igennem uden ejendomsmæ­gler.

Flere ’ hyggelige’ møder

I stedet kontakter Aggesens kone direkte bobestyrer­en på mail.

’ Til vores store glæde tikker der en dag et svar ind fra bobestyrer­en, som viser sig at være kvindens bror. Han gør det klart, at vi langt fra er de første, der har vist interesse for huset, og at hans søster ikke har nogen klar stilling til, om hun overhovede­t vil sælge. Vi får dog lov at komme og se huset, som vi forelsker os pladask i, og efter en del hyggelige møder og snak frem og tilbage ender det med et salg’.

Aggesen fortæller derudover, at han lige nu er ved at renovere huset. Og det er ikke nogen overdrivel­se.

Ekstra Bladet har besøgt Fuglebakke­kvarteret, hvor det 9,25 mio. dyre hus er pakket fuldstændi­gt ind i stillads og overdæknin­g.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er det tidligere sortglaser­ede tag ved at blive udskiftet med et nyt sort tag.

Og huset, der blev købt så sent som i juli måned, skal ifølge kilder, Ekstra Bladet har talt med, allerede være færdigreno­veret til november.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Sådan ser huset ud i dag.
FOTO: STINE TIDSVILDE Sådan ser huset ud i dag.
 ?? FOTO: LINDA KASTRUP/RITZAU SCANPIX ?? Frederiksb­erg- borgmester Simon Aggesen fortæller, at han lige nu er ved at renovere sit nye hus.
FOTO: LINDA KASTRUP/RITZAU SCANPIX Frederiksb­erg- borgmester Simon Aggesen fortæller, at han lige nu er ved at renovere sit nye hus.
 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Ifølge kilder skal huset være færdigreno­veret til november.
FOTO: STINE TIDSVILDE Ifølge kilder skal huset være færdigreno­veret til november.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark