Ekstra Bladet

Grevinden holder flyttedag: Står til milliongev­inst

- LAURA A. HELLENSBER­G

Inden laenge siger grevinde Alexandra, 56, paent farvel til Charlotten­lund, hvor hun de seneste par år har boet i en villa på 214 kvadratmet­er.

Moderen til prinserne Nikolai og Felix har nemlig valgt at saette huset til salg for 14.995.000 millioner kroner.

Det skriver Se og Hør og grevindens presserådg­iver, Helle von Wildenrath Løvgreen, bekraefter salget over for Ekstra Bladet.

– Ja, det kan jeg bekraefte, fortaeller hun indledning­svist og forklarer, hvorfor Alexandra har taget beslutning­en om at flytte: – Hun ønsker at ’downsize’, og fordi drengene er ved at vaere store, og på et tidspunkt er de jo begge flyttet ud.

– Hun vil gerne ind til byen, så hun er taettere på drengene, lyder det videre.

Huset, Alexandra saelger, tilhøre tidlgigere fodboldleg­enden Preben Elkjaers hus. Grevinden overtog det i 2017 for 9.950.000 millioner. Derfor må man også konstatere, at grevinden står til noget af en gevinst, hvis huset saelges for de 14.995.000 millioner, som det er sat til salg for.

Det er ikke første gang, at Alexandra har tjent godt på ejendomme. I 2005 fik hun en villa på Svanemølle­vej kvit og frit efter skilsmisse­n fra prins Joachim. Det resultered­e i en paen sum på 23 millioner, da villaen blev solgt.

Selv efter Alex’ lån på 6.195.000 kroner i huset var betalt ud, efterlod det hende med en fyrstelig fortjenest­e på knap 17 millioner

lah@eb.dk.

 ?? FOTO: ALEKSANDER KLUG ?? Alexandra har sans for hushandler.
FOTO: ALEKSANDER KLUG Alexandra har sans for hushandler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark