Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

JYLLINGE: Politiet ivaerksatt­e en redningsak­tion efter en anmeldelse om, at der muligvis var set et nødblus over Roskilde Fjord. □n helikopter afsøgte fjorden med termisk kamera, og brandvaesn­et satte en båd i fjorden. Til sidst fik politiet kontakt til et par i Jyllinge, som havde taendt en rød rislampe, der var blevet taget af vinden. Redningsak­tionen kunne herefter afblaeses.

ROSKILDE: □n skønhedskl­inik holdt åbent for kunder på trods af de gaeldende coronarest­riktioner, og da politiet troppede op, tog de kontakt til den 32-årige indehaver, der havde to kunder i behandling i klinikken. Hun blev både personligt og på forretning­ens vegne sigtet og kan se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

HØRVE: □n 26-årig mand blev varetaegts­faengslet i 16 dage efter de nye samtykkere­gler, da en 20-årig kvinde anmeldte en voldtaegts­øndag morgen. Retsmødet blev holdt for lukkede døre. Manden naegter sig skyldig, men kaerede ikke faengsling­en.

ESPERGAERD­E: ❘ført ansigtsvis­ir mødte en dansk udseende kvinde op på en 87-årig mands adresse i Rolighedsp­arken under påskud af at skulle vaccinere ham. Hun stak ham med kanyle, hvorefter hun forlod adressen. □fterfølgen­de kunne det konstatere­s, at der var blevet stjålet bilnøgler fra adressen. Hjemmeplej­en kendte hverken til kvinden, eller at beboeren skulle vaccineres.

BANDHOLM: Udbyttet var beskedne seks øl, da en 26-årig mand truede en medarbejde­r i Bandholm Kiosk med en kniv. Han blev anholdt på baggrund af vidneoplys­ninger og fremstille­t i grundlovsf­orhør for røveri.

RANDERS: □n ung mand bemaerkede en knust rude, da han skulle hente sin cykel i et kaelderrum på Herman Stillings Vej. Da han åbnede døren, lå en fremmed mand og sov på gulvet foran et af opbevaring­srummene, der var brudt op og rodet igennem. Tilkaldte betjente fik med besvaer vaekket den sovende indbrudsty­v, der var påvirket af narko.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark