Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg tydeligt husker billedet af Inger Støjbergs store lagkage i forbindels­e med udlaending­estramning nummer 50. Jeg vil følge i Støjberg spor og straks købe en kage, når (eller hvis) Folketinge­t beslutter, at der skal rejses en rigsretssa­g mod hende. Når hun så eventuelt bliver dømt, skal der lagkage på bordet suppleret med en likør.

Benny Normind Elmely 3

Farum

at med Uffe var det ligeved og naesten, med Inger Støjberg muligvis. Men Jakob uden Inger bliver det ligeved, men aldrig statsminis­ter. Hvad sker der i Venstre? Siden al balladen med Lars Løkke har der vaeret kaos i partiet.

Egon Christians­en Sjaellands Odde

at som pensionere­t laerer vil jeg gerne stille min viden til rådighed. Derfor kunne det vaere dejligt, hvis de tidligere stillede afgangsprø­ver var tilgaengel­ige på nettet for alle interesser­ede. Måske der er problemer med ophavsret, men det må kunne løses. At se de stillede opgaver vil vaere guld vaerd for at hjaelpe nødstedte elever i coronatide­n.

Karsten Weisse Drosselvae­nget 201 Kokkedal

at nogen vil (tvangs)vaccinere alle voksne, mens andre blankt afviser den nye corona-vaccine. Frem for polariseri­ng så lyt til epidemiolo­g og klinisk professor ved Syddansk Universite­t Christine Stabell Benn, som evidensbas­eret redegør for, hvilke grupper (fortrinsvi­s aeldre) der har størst glaede af vaccinen, og hvem (primaert unge) der kan vaere bedre stillet ved at få sygdommen. Så må dataindsam­ling vise, hvor graensen går mellem grupperne. Michael Thestrup Brønshøj

at når det nu synes at vaere så vigtigt, at mindre børn holdes i børnehaver, og at foraeldren­e kan passe deres arbejde, hvorfor bliver paedagoger­ne så ikke vaccineret som de første?

Veber Finnedal København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark