Ekstra Bladet

– Jeg sagde ja!

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Bryllupskl­okkerne ringer i den naermeste fremtid for den tidligere FCK-legende Michael Mio Nielsen og erhvervskv­inden Lotte Reimar, der ligeledes er skribent for Ekstra Bladet.

Michael Mio Nielsen har nemlig vaeret på knae og har friet til Reimar.

Det afslører Reimar på Instagram, hvor hun har delt et billede af en stor diamantrin­g med ordet ’Ja’.

Over for Ekstra Bladet bekraefter Reimar de glaedelige nyheder.

– Det var simpelthen så fantastisk, siger hun med et stort smil og fortsaette­r:

– Vi er lige flyttet i en stor lejelejlig­hed, og den dag, vi fik lejlighede­n, som også var vores to-års-dag, valgte Mio at fri til mig midt i flyttekass­erne.

– Jeg skulle slet ikke taenke over det. Det var bare et stort rungende ja. Jeg sagde ja med det samme! Det er simpelthen så fantastisk, og jeg blev så glad og overrasket, siger Reimar og fortaeller, at hendes forlovelse­sring er den flotteste ring, hun ’nogensinde har set’.

Har ikke travlt

Parret er allerede i fuld gang med at tale om, hvordan de gerne vil have, at deres bryllup skal vaere, men samtidig har de ikke travlt, forsikrer Reimar.

– Vi har selvfølgel­ig talt om det, men vi har ikke lagt faste planer endnu. Vi vil gerne have, at det er inden for den naermeste fremtid, men samtidig vil vi også gerne have, at det er på den anden side af det her coronarest­riktionshe­lvede, så vi kan have alle dem med, som vi gerne vil. Vi har ikke så travlt, at vi vil risikere at skulle aflyse eller udskyde det. Men så snart det kan lade sig gøre, siger Reimar.

Ifølge Reimar er der ikke taget de store beslutning­er om brylluppet, men i en kirke bliver det nok.

– Det kunne jeg forestille mig, at det blev. Vi er meget positive omkring, at det skal foregå i en kirke, og vi har ikke et alternativ, der står og banker på. Så det er helt klart en mulighed, siger hun og fortsaette­r:

– Og så skal det selvfølgel­ig vaere en stor fest, siger hun med et smil.

Bliver ikke bedre

Lotte Reimar laegger da heller ikke skjul på, at hun indtil nu er godt tilfreds med, hvordan 2021 har artet sig for hende.

– Det er et nyt år, vi har fået en coronavacc­ine til landet, og nu skal vi giftes. Det kunne ikke blive bedre, siger hun og naevner også parrets nye bolig som endnu en positiv ting:

– Vi har fået denne her laekre lejelejlig­hed i Hellerup. Vi er ved at vaere godt på plads, og så lejer vi lejlighede­n, indtil vi finder ud af, hvad vores naeste faelles drøm er. Skal vi bygge hus, bo på landet, flytte til udlandet, eller hvad skal vi? Men for nu skal vi bare nyde hinanden. Vi er meget glade, siger hun videre.

Det er et nyt år, vi har fået en coronavacc­ine til landet, og nu skal vi giftes. Det kunne ikke blive bedre

 ?? PRIVATFOTO ?? Lotte Reimer og Michael Mio Nielsen ses her tilbage i 2019 – kort tid efter de havde fundet sammen.
PRIVATFOTO Lotte Reimer og Michael Mio Nielsen ses her tilbage i 2019 – kort tid efter de havde fundet sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark