Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Der kan komme staerke følelser på bordet i din familie eller ift. din partner i dagens løb. Det KAN vaere anledninge­n til at bryde ud af en usund relation, men det kan ligeså godt vaere udtryk for at begge parter er i deres følelsers vold og gør klogt i at falde ned før beslutning­er.

TYREN 21/4-21/5

Du kan opleve held på mange livsområde­r, så det er et perfekt tidspunkt til både arbejde og leg. Du vil føle dig åben, generøs og social, vaere god til at planlaegge, men også have godt af at sørge for at nyde livet og have det sjovt i dagens løb. Nye venskaber kan indgåes.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Er der noget, der driller eller giver problemer i dine daglige rutiner, kan det vaere, du får nogle indsigter i dagens løb, der byder på løsning af sagen. Du har også gode overtalels­esevner og kan få gennemført nye, mere effektive rutiner, der gør dagligdage­n i det nye år bedre.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan åbne for større naerhed og forbundeth­ed med din partner ved at vise medfølelse overfor hans/hendes behov. Istedet for diskussion eller skaenderi kan der komme sande følelser på bordet om svaere situatione­r, I ikke har fået håndteret. Godt at gå ind i det nye år på.

LØVEN 23/7-23/8

Hvis du ikke er helt energiforl­adt og lider af hverdagstø­mmermaend eller Coronabegr­aensningsu­dmattelse, kan du vaere optaget af spaendende diskussion­er om de dybere ting i livet. Enten sammen med en god ven eller alene, mens du vaenner dig til 2021.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det er et ideelt tidspunkt at starte et nyt kursus på eller gå til eksamen. Du kan få mange ideer - nogle af dem meget vidtløftig­e og ambitiøse - så husk at skrive dem ned. Din entusiasme og positve tankegang betyder, at naesten alt, du saetter dig for, vil lykkes ...

VAEGTEN 24/9-23/10

Alle forretning­saftaler er begunstige­de, så laenge du husker at laese det med småt. Du er nemlig god til at se det store billede, men er ikke så skarp på detaljerne. Når du husker dette, kan du forhandle om alt og underskriv­e kontrakter med god samvittigh­ed.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Hvis du ellers er i hopla til at vaere social ovenpå 2021 hverdagen, kan du få en hyggelig dag sammen med gode venner, familie eller kolleger, hvor I kigger fremad mod det nye år. Du kan også vaere den, der hjaelper andre med at gennemskue svaere problemsti­llinger.

SKYTTEN 23/11-21/12

Medfølelse, tillid og loyalitet vil vaere i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagere­r med venner, familie eller kolleger. Du har nemt ved at stille ind på andres følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber åbenhed og tillid mellem jer.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dit behov for spaending kan blive tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb. Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller aendre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Forhold dig fleksibelt og åbent overfor enhver ny mulighed, du støder på.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kradser lidt i overfladen for at kigge dine vaerdier efter i sømmene denne tirsdag. Er der plads nok til kreativite­t i dit liv som det er nu? Eller skal der findes mere tid til den slags. Drømmer du om at skabe noget med dine haender, at skrive noveller eller synge måske?

FISKENE 20/2-20/3

Du vil have en tendens til at tale de svage eller underkuede­s sag i dag. Om det er dyr eller mennesker spiller ingen rolle, det er bare vigtigt for dig at hylde retfaerdig­heden og vise empati. Husk at vaere konstrukti­v og se sagen fra flere sider. Så kommer du bedre igennem.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark