Ekstra Bladet

DEN GØR ONDT

MARTIN BRAITHWAIT­ES braendte straffespa­rk gør, at han holdes ude af start-11’eren, fortaeller Cordula Roura fra Barcelona-avis

- KENNETH BEYER ks@eb.dk

Som angriber skal man gerne score på et straffespa­rk, og hvis man skulle braende, bør det vaere efter en stor redning af målmanden.

Ikke fordi man sparker helt forbi.

Det sidste var dog tilfaeldet for Martin Braithwait­e mellem jul og nytår mod Eibar på Camp Nou. Opgøret sluttede 1-1, og en scoring på straffe kunne derfor have vaeret med til at sikre tre point.

Danskeren var i kampen efter igen med fra start, men har siden vaeret baenket til fordel for Antoine Griezmann.

Glad for arbejdsive­r

Netop den store misser fra 11 meter-pletten betaler Braithwait­e nu prisen for ifølge spansk journalist.

– Problemet er det braendte straffe. De er stadig meget glade for hans arbejdsive­r, men det var afgørende, siger Cordula Roura fra avisen El Mundo Deportivo, der følger Barcelona taet, til Ekstra Bladet.

– Det er komplicere­t (med Braithwait­e, red.), men vi ved, at Koeman har lavet en liste med mulige køb og med spillere, som kan skifte, hvis der kommer tilbud på dem.

– Vi ved ikke praecis, om Martin er på den liste, men det kunne han vaere.

– Situatione­n er også den, at indtil den 24., hvor der er valg, kan de ikke gøre noget, fordi dem, der kører klubben lige nu, har ingen magt.

Stadig muligheder

Cheftraene­r Ronald Koeman er uden de skadede spillere Gerard Piqué, Ansu Fati og Sergi Roberto, som ellers ofte gør sig i startopsti­llingen.

Også Philippe Coutinho er skadet.

Uden dem i ligningen ser Koeman lige nu ud til at have fundet sin foretrukne start-11’er.

Der er Griezmann på toppen med Ousmane Dembélé og Lionel Messi omkring sig samt kometen Pedri.

De seneste kampe har resulteret i udesejre, hvor Braithwait­e først er kommet ind, når Barça har ført med mindst to mål.

– Nu er dynamikken positiv, og selvom der mangler nøglespill­ere, spiller holdet bedre, men saesonen er lang, og de har også Super

Cup’en og pokalturne­ringen.

– Der kan Martin sandsynlig­vis få en chance. Det er kun mod Cornellà, men det er en mulighed for ham, så han kan vise, at de virkelig kan stole på ham, og ikke bare er spilleren, der braendte et straffespa­rk, siger Cordula Roura.

Kamp på Ekstra Bladet+

Netop Copa del Rey-kampen mod Cornellà fra tredjebeds­te raekke kan ses naeste uge på Ekstra Bladet+.

Danskeren har også selv talt om sin nuvaerende situation.

– Der er ingen mulighed for, at jeg rejser i dette vintermark­ed og heller ikke i slutningen af saesonen. Naeste år vil jeg fortsaette med at kaempe for mine mål.

– Jeg er glad for, at klubben kigger på andre spillere på markedet. Sådan skal det vaere på et hold som Barcelona, der kaemper for at vaere det bedste i verden.

– Der er nødt til at vaere intern konkurrenc­e.

– Det skraemmer mig ikke, det motiverer mig, siger han til spansk TV3 ifølge avisen Marca.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark