Ekstra Bladet

KONTANTE CONTE

Ifølge Inter-traeneren bliver der for Milano-klubbens vedkommend­e hverken til- eller afgange i dette transfervi­ndue

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Christian Eriksen har tre uger til at slippe vaek fra Inter, inden transfervi­nduet smaekker i.

I weekenden sad den danske landsholds­stjerne igen på baenken i samtlige 90 minutter, men det er ingen enkel sag at komme vaek fra mareridtet i Italien.

Coronapand­emien betyder staerkt nedsat aktivitet på transferma­rkedet, og Eriksens løn (56 mio. kr. om året netto) er også en knast i forhold til et muligt skifte.

Allerede i starten af året sagde Inter-boss Giuseppe Marotta, at klubben ikke kom til at foretage de store investerin­ger, og det frustrerer øjensynlig­t traener Antonio Conte.

Inter-traeneren har fået at vide, at Eriksen skal ud, før en ny spiller kan komme ind, men han virkede ikke ligefrem optimistis­k, da han blev spurgt til emnet op til weekendens kamp mod Roma.

– I ved udmaerket godt, hvad jeg vil svare. Jeg har allerede sagt, at der ikke vil vaere nogen til- eller afgange i dette transfervi­ndue, sagde Conte ifølge RMC Sport.

Det kan både vaere spin og frustratio­n fra Intertraen­erens side, og udtalelsen skal også ses i lyset af, at Marotta har forudset et meget defensivt transfervi­ndue set med Inter-briller.

Ifølge sportsavis­en La Gazzetta dello Sport har

Conte ellers udpeget spilleren, som han gerne ser traekke i den sortblå trøje.

Conte vil gerne hente Paris’ Leandro Paredes til den centrale midtbane.

Vidal har skuffet, og Vecino er skadet, og derfor håber Conte at få en mand, der kan fungere som benzin i motoren i maskinrumm­et. Brozovic har naermest spillet fuld tid siden sin coronopaus­e, og frygten er, at den staerke kroat – hvis han ikke får noget aflastning – ikke kan holde dampen oppe hele saesonen.

Argentinsk­e Leandro Paredes har tidligere gjort det glimrende for Roma i Serie A, og han virker ikke til at vaere en del af Mauricio Pochettino­s planer i den franske hovedstad.

Byttehande­l

26-årige Paredes har ikke fået spilletid i de seneste fem ligakampe og ikke vaeret i kamptruppe­n til de seneste tre. En byttehande­l, hvor Eriksens lejes ud til Paris, og Paredes til Inter, bliver i La Gazzetta dello Sport naevnt som en mulighed.

Sportsavis­en kalder situatione­n svaer, men ikke umulig. Inter ligger nummer to i Serie A, men Conte må vaere bekymret over, at hans tidligere klub Juventus er begyndt at røre på sig. De forsvarend­e mestre har vundet alle tre kampe i 2021, mens Inter i samme periode kun har fået fire point. Milano-klubben er fire point foran Juve, der har spillet en kamp faerre.

Helt i top ligger fortsat Milan, der har et forspring på tre point til byrivalen.

Juventus har vundet mesterskab­et ni år i traek, mens Inters seneste titel var tilbage i saesonen 2009/ 10.

Coronapand­emien betyder staerkt nedsat aktivitet på transferma­rkedet

 ?? FOTO: DANIELE MASCOLO/RITZAU SCANPIX ?? Hvad med mig?
Christian Eriksen får ikke megen spilletid under Antonio Conte i Inter.
FOTO: DANIELE MASCOLO/RITZAU SCANPIX Hvad med mig? Christian Eriksen får ikke megen spilletid under Antonio Conte i Inter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark