Ekstra Bladet

RIZA I LAKKEN

RIZA DURMISI, der ikke har spillet siden marts, skifter endnu en gang agent

- GISLE THORSEN MADS GLENN WEHLAST gisle@eb.dk; mgw@eb.dk

Riza Durmisi skifter agent igen.

Den tidligere Brøndbyman­d har annonceret på Twitter, at han dropper agentfirma­et You First Sports, hvor han har vaeret det seneste cirka halvandet år.

’Jeg har følt, at jeg havde behov for at prøve noget nyt,’ skriver den 27-årige back og takker firmaet for tiden sammen.

Det er langtfra første gang, at den tidligere landsholds­spillerski­fter agent.

Da han var i Brøndby, havde han først Sedat Duraki og siden Nikola Juric.

Sidstnaevn­te sørgede for kontraktfo­r la engel sen på Vestegnen og var også involveret, da Durmisi i sommeren 2016 tog til spanske Betis.

Efter en saeson i Sevillaklu­bben skiftede Durmisi til den store svenske agent Hasan Cetinkaya, der fik flyttet ham til Lazio.

For halvandet år siden droppede han Cetinkaya til fordel for firmaet You First Sports, der har base i Spanien og har spillere som Luis Alberto (Lazio), Fabián Ruiz (Napoli) og Mariano Díaz (Real Madrid).

Svaert job

You First Sports var med på sidelinjen, da Durmisi for et år siden blev lejet ud fra Lazio til Nice, men nu bliver det altså en ny, der skal hjaelpe venstrebac­ken videre i karrieren.

Det er ikke fodboldver­denens letteste job, for Durmisi har sandt for dyden ikke spillet meget fodbold de seneste år. I sin første saeson i den italienske hovedstad (2018/19) fik han 823 minutter, men han blev ikke registrere­t i Lazios trup i sidste saeson.

Han skulle kickstarte karrieren i Nice, men lejeophold­et i det sydfranske resultered­e bare i sammenlagt 234 minutters fodbold.

Riza Durmisis seneste kamp var 7. marts, og i begyndelse­n maj meddelte klubben, at den ikke ønskede at gøre brug af en købsoption. Han blev sendt retur til Lazio, men er så langt ude i kulden i den italienske klub, at han ikke en gang er med i truppen påklubbens hjemmeside.

Hans aftale med Lazio løber frem til sommeren 2023.

Jeg har følt, at jeg havde behov for at prøve noget nyt

I det seneste transfervi­ndue var Riza Durmisi skuffet over, at det ikke lykkes at vende hjem til Brøndby på en lejeaftale.

Han følte, at klubben holdt ham hen uden at give besked. Men scenariet har slet ikke vaeret realistisk, fordi Brøndby befinder sig i en situation, hvor klubben skaerer ned.

15-17 mio. kr.

Riza Durmisi tjener angiveligt i niveauet 15-17 mio. kr. i den italienske klub, som han ikke har optrådt for siden maj 2019.

Brøndby kunne under ingen omstaendig­heder betale en stor lejepris, selv om det har vaeret fremme, at Durmisi var klar til at gå 30 procent ned i løn.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Riza Durmisilej­ren, men det har ikke vaeret muligt at få ham personligt i tale.

 ?? FOTO: GREGORIO BORGIA/AP/RITZAU SCANPIX ?? Riza Durmisi har en lukrativ kontrakt med Lazio, men er ikke i naerheden af spilletid.
FOTO: GREGORIO BORGIA/AP/RITZAU SCANPIX Riza Durmisi har en lukrativ kontrakt med Lazio, men er ikke i naerheden af spilletid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark