Ekstra Bladet

Blev indlagt akut

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Stephanie Siguenza, der er kendt fra TV2’s ’Årgang 0’, er i øjeblikket meget hårdt ramt af coronaviru­s.

Mandag fik den 20-årige ’Årgang 0’-deltager det så skidt, at hun var nødt til at reagere.

Hun fik nemlig hurtigt svaerere og svaerere ved at traekke vejret, og til sidst kunne hun naesten ikke få luft.

Derfor måtte hun ringe efter en ambulance, der kunne hente hende i Slagelse, hvor hun i øjeblikket er indlogeret i en isolations­bolig vaek fra sit hjem, hvor hun til daglig bor sammen med kaeresten, Jack, og hans foraeldre.

– Jeg fik det vaesentlig vaerre end nogle af de andre dage. Jeg blev kortvarigt indlagt på Slagelse Sygehus i går (mandag, red.) med respiratio­nsbesvaer – altså vejrtraekn­ingsproble­mer, fortaeller Stephaniep­å sin Instagram-profil.

Heldigvis fik Stephanie Siguenza det hurtigt bedre, og efter et par timers indlaeggel­se kunne hun vende ’hjem’ til sin isolations­bolig.

– Det går meget bedre nu. På hospitalet fandt jeg jo ud af, at alt så fint ud, men jeg havde kortvarigt brug for hjaelp til at traekke vejret, og så har jeg fået noget medicin, siger hun og fortsaette­r:

– Det var en meget ubehagelig oplevelse, fordi jeg ikke kunne få luften ordentligt ned. Men nu har jeg det bedre og kan bedre traekke vejret, selvom jeg stadig er meget sløj. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Også hendes mor, Christina Siguenza, er i isolation, da hun og to af hendes sønner er ramt af coronaviru­s.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Stephanie fra TV2-progrmmet ’Årgang 0’ måtte mandag indlaegges akut på grund af vejrtraekn­ingsproble­mer.
FOTO: STINE TIDSVILDE Stephanie fra TV2-progrmmet ’Årgang 0’ måtte mandag indlaegges akut på grund af vejrtraekn­ingsproble­mer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark