Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at alle de damer, der fortaeller os, hvad der skete dem for 18-20 år siden, må holde op. Ikke fordi, jeg synes, det er i orden, at maend opfører sig på den måde. I kunne have meldt dem dengang, men nej. Faktisk synes jeg, at I er vaerre end maendene.

M. Madsen Jyderup

at uanset hvad man mener om Trump, fik han naesten 50 procent af stemmerne i USA, og så kan det ikke passe, at der sidder en Twitter-direktør eller en Facebook-direktør og udelukker ham. De styrer jo hele verden snart, de computerfo­lk. Otto Høyer Bethesdave­j 42 Aarhus N

at det snart må høre op med de kraenkelse­shistorier. Senest var det Jes Dorph, der blev ramt. Skulle I, der føler jer kraenket i sager, der (måske) er sket i Ruder Konges tid, ikke hellere bruge jeres tid og kraefter på at hjaelpe misbrugte børn. De kan ikke sige fra, og de kan ikke – modsat jer – klappe kraenkeren en på kassen eller sparke ham et vist sted. Inger Nielsen Odense SV

at jeg vil have den røde farve tilbage på postvaesen­ets uniformer. De var så fine og danske, men nu er de svenske og grimme. Og mine rutebiler var også røde, men nu er de blevet blå. Det naeste bliver jo nok, at vi skal have et blåt flag med et hvidt kors. AEv!

Bent Andersen Thorsø

at blå bloks avis B.T. kraever en forklaring fra statsminis­teren om minkaflivn­ingerne. Mette Bluhme Riecks udsagn i ’Aftenshowe­t’ om det uagtsomme minkdrab er avisen enig i. B.T. skriver, at både danske og internatio­nale myndighede­r for laengst har slået fast, at mutationen aldrig har udgjort en trussel. Ja, de konservati­ve siger direkte, at Mette Frederikse­n taler usandt. Kan en regering leve med disse påstande?

Kim Hansen

Herlev

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark