Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ROSKILDE: Politiet efterlyser vidner til en voldsepiso­de 5. januar ved 16-tiden på Hestetorve­t, hvor en femårig pige blev slået i hovedet af en ukendt kvinde på 50-55 år med guldfarved­e, store og halvrunde briller. Pigen og hendes 37-årige mor gik på fortovet, da kvinden slog ud med armene mod mor og datter og ramte pigen i hovedet. Politiet ved ikke, om volden var et uheld. RANDERS: Politiet fik mistanke til en 31-årig litauer, der midt om natten gik rundt på Fløjstrupv­ej. Han forklarede, at han var hjemløs og helt alene i Danmark, men han havde meget varme haender i nattekulde­n. □n politihund snusede til manden og førte politiet ind i en skov. Her fandt politiet endnu en 31-årig litauer, som skjulte sig bag et trae. Han sparkede ud efter hunden og fik et bid i låret. Han havde en peberspray i lommen. Politiet sigter de to maend for forsøg på indbrud på ukendt sted.

FARUM: På en halv time kom to ens anmeldelse­r fra kvinder på 74 og 93 fra Farum og Birkerød, der blev forsøgt fuppet af en falsk bankmand, der haevdede, at deres konti var i overtraek. Han forsøgte at få den 74-årige til at laegge sit Nem❘D og dankort i en kuvert på dørmåtten, men ingen af kvinderne troede heldigvis på svindleren. LUNDBY: □n bil med en 19-årig bag rattet blev tilsynelad­ende med vilje påkørt flere gange bagfra af en anden bilist. De de standsede, haevdede manden, at han var politimand, og stak af fra påkørslen i høj fart. Det rigtige politi fandt frem til en 44årig mand i et sommerhus ved Naes, der blev sigtet for fareforvol­delse og for at udgive sig for politimand. Der blev fundet fem gram hash i sommerhuse­t.

GREVE: □n 19-årig fra Jaegerspri­s blev filmet af politiets videobil på Køge Bugt Motorvejen, hvor han kørte 159 km/t., overhalede højre om og kørte alt for taet på forankøren­de. Han står nu til en stor bøde, frakendels­e af kørekortet og skal op til en ny køreprøve. □n 35-årig bilist blev også filmet, mens han kørte 187 km/t. i kraftig regn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark