Ekstra Bladet

’Jeg har aldrig prøvet noget lignende’

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

2021 startede langt fra roligt ud for Anni Føsby. Forleden fik hun sig nemlig noget af et chok, da hun var på vej hjem fra Fejø med sin datter og sine to hunde.

– Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger hun til Ekstra Bladet og fortsaette­r:

– Jeg kørte på Helsingørm­otorvejen omkring Hørsholm, da min bil pludselig begynder at sige maerkeligt, og så er der en gul lampe, der begynder at lyse. Den lampe plejer at betyde, at der er noget galt med vejgrebet, og det passede godt med, at det var dårligt vejr, siger hun og fortsaette­r:

– Derfor taenkte jeg, at der kunne vaere noget galt, så jeg kører ind i inderspore­t og saetter farten ned til omkring 80 kilometer i timen, fordi jeg ikke er tryg ved situatione­n, og så går der to minutter, og så lyder der et ordentligt brag. Jeg mistede herredømme­t over bilen, og vi røg ud i nødsporet.

Datteren skreg

– Vi gled, fordi jeg ikke laengere kunne styre bilen, og jeg havnede inde i rabatten, siger hun og tilføjer:

– Heldigvis var min mand taet på, fordi han kørte i en bil foran, så han kom hurtigt og hjalp os. Vi var totalt i chok, og min datter skreg, fordi hun var så forskraekk­et. Vi fandt jo så ud af, at daekket simpelthen var eksplodere­t.

Heldigvis skete der ikke noget med hverken Anni Fønsby, hendes datter eller de to hunde.

– Der må vaere nogen, der har holdt hånden over os. Jeg føler mig så taknemmeli­g, for det kunne vaere gået grueligt galt, siger Anni Fønsby, der er glad for, at de er sluppet med materielle skader:

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Anni Føsby mistede herredømme­t over sin bil da et daek pludselig eksplodere­de.
FOTO: MOGENS FLINDT Anni Føsby mistede herredømme­t over sin bil da et daek pludselig eksplodere­de.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark