Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Der kan ske en nustilling af dine relationel­le mål derhjemme. Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan vaere lidt mere følsom end du plejer overfor andres bemaerknin­ger i dag. Det kan give anledning til, at du tager initiativ til nogle personlige samtaler, der rydder op i eller nulstiller problemer, som har vaeret skubbet under gulvtaeppe­t. Du vil ånde lettet op.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan BÅDE vaere romantisk anlagt og tage initiativ til en hyggelig aften med middag og efterfølge­nde massage med din partner OG vaere opsat på, at lave praktiske ting i dagens løb, mens du vender dig indad og taenker over livet. Du har også brug for at dyrke motion.

TYREN 21/4-21/5

Indre ro og balance giver dig tillid til at bryde isen og få nye venner og have nemt ved at slå dig løs, have det sjovt. Du kan trygt vise din sande, indre personligh­ed. både børn og voksne vil finde din åbenhed tiltraekke­nde, og din indre harmoni gør dem godt tilpas.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har nemt ved at saette ord på dine uddannelse­sambitione­r for det kommende år. Det kan vaere en fordel i forbindels­e med en samtale med din leder/chef eller dig selv, hvis du er selvstaend­ig. Du har nemt ved at konkretise­re dine målsaetnin­ger.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Der kan opstå lidt drama ift hjem, familie eller andre naere relationer i dagens løb, men lad det ikke overvaelde dig. Det virker vaerre end det er, så bare tag en dyb indånding og få fat i en, du stoler på, så I kan få snakket om det. Så er du glad og ovenpå igen til imorgen.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan føle dig mere indadvendt og reserveret end ellers, selvom det er fredag, og du gerne vil vaere social. Måske skal det bare vaere en aften på sofaen med din yndlingsse­rie på Netflix, der får dig i godt humør igen. Saet med god samvittigh­ed rutinerne på pause.

VAEGTEN 24/9-23/10

Der kan vaere lidt forhindrin­ger eller bump på vejen ift. dine karrierrep­laner eller større ambitioner. Lad dig ikke slå ud eller give op på noget, hold øjnene på målet og grav lidt i, hvad der skal til, for at du kommer op på hesten igen. Der er aldrig noget, der er helt gnidningsf­rit.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din kreativite­t er stimuleret og det er et godt tidspunkt til at starte kreative projekter, eller dybest alt, hvad du er passionere­t omkring. Kreative projekter, som kombinerer skønhed med action såsom at lave en skulptur, dekorere rum eller male - vil give dig stor glaede.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan opleve, at dit parforhold komme i skarpt fokus i dag. Eller at du starter et nyt parforhold eller kanalisere­r ny energi ind i det eksisteren­de. Har der vaeret spaendinge­r i dit eksisteren­de parforhold for nylig eller i et tidligere forhold,, vil årsagerne blive tydelige.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker andres følelser. Ift. kolleger og venner vil din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør dagen til et perfekt tidspunkt til at rydde bordet og få en ny start. Det vil give nyt liv til jeres dialog.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil vaere i humør til at vaere social både på jobbet og privat. Du kan nemt blive inviteret til en hyggelig sammenkoms­t med naboerne eller gode venner. Eller måske en faetter kusine fest? Du vil føle dig sexet og have nemt ved at komme i kontakt med det modsatte køn.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark