Ekstra Bladet

VM SKUDT I GANG

Her bliver Magnus Landin pløkket i temperatur­kontrollen på Cairo Marriott Hotel

- JAN KJELDTOFT JAN JENSEN toft@eb.dk; jaj@eb.dk

KAIRO (Ekstra Bladet): VM er skudt i gang!

Spillere og ledere blev straks-testet i lufthavnen og PCR-testet ved ankomsten til hotellet, og nu er det så bare om at håbe, at ingen reagerer positivt i de naermeste timer på femte etage i Gezira Tower i et VM, hvor hele landshold forsvinder.

– Det har vaeret en god optakt. Vi har syv-ni-13 ikke haft skader modsat sidste år, da vi jo naermest ikke anede, om folk kunne traene eller ej, når vi sad i bussen på vej til hallen, siger Nikolaj Jacobsen efter endt test.

– Hvad har I laert de sidste to dage i Hvidovre?

– Vi har set, at nogle er dygtige til bordtennis, og vi har set, at andre har talenter i musikquiz.

– Vil du naevne navne?

– Mathias Gidsel har vaeret rigtig dygtig med battet til Nikolaj Øris’ store frustratio­n, fordi han tabte semifinale­n til Gidsel. De var nok de to bedste spillere.

– Den moralske finale?

– Ja, det vil jeg sige – også fordi Henrik Kronborg kom i finalen, ha ha. Gidsel vandt den heldigvis stort. Det var en meget kedelig finale, der var klassefors­kel!

– Men er det ikke farligt at slå assistentt­raeneren, når man er rookie og søger spilletid?

– Nej, er du sindssyg! Det gør kun hans chancer endnu større, vil jeg sige. Dobbelt så store, hae hae.

– Nu siger du, I ikke har nogen, der er halte eller skadede. Men kan du se, at Magnus Landin begynder at genvinde kraefterne?

– Narj, vi kommer nok ikke til at se en Magnus Landin i 2019-hopla. Jo, jeg håber selvfølgel­igt på det rent spillemaes­sigt, men han hiver jo efter luften, det er klart. Det gør Simon Hald også, han er ikke vant til at spille i begge ender.

– Men netop ham vil du vel bruge meget?

– Ja, dem begge to. De er begge meget vigtige, og der er ingen tvivl om, at kabalen går bedst op med Magnus på banen, og så synes jeg faktisk, at Mathias Gidsel også defensivt har vist sig positivt frem.

– Vi så mod Norge, at han giver vores kontrafase noget, når han daekker op. Han har gjort det godt, og jeg tror også, han får en stor rolle ved dette VM. Ikke kun ved bordtennis­bordet ...

Landstraen­eren er umiddelbar­t tilfreds med omgivelser­ne.

– Hotellet ser fint ud. Man kan saette sig herned i det fri og få en kop kaffe, og der er altan på alle vaerelser, så vidt jeg ved, så er det jo positivt, siger landstraen­eren, der har medbragt egen kingsizeho­vedpude.

– Jeg døjer altid med hold i nakken, når jeg er overladt til hotelpuder. Min egen former sig lige efter mit hoved!

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark