Ekstra Bladet

SKUDDRAMA I BAGSVAERD

Københavns Vestegns Politi betragter skyderi i Bagsvaerd som forsøg på manddrab

- ULRIK BACHMANN ulba@eb.dk

En 55-årig mand blev i går morges ramt af flere skud under det, som Københavns Vestegns Politi betegner som et drabsforsø­g.

Episoden fandt sted i et raekkehusk­varter på Kornmarken i Bagsvaerd. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var manden ude at lufte sin hund. Politiet fik anmeldelse­n klokken 6.31.

Politiet spaerrede et større område af og indledte en raekke undersøgel­ser ved gerningsst­edet og i området.

Vi er stadig i en indledende fase med at indsamle alle spor og informatio­ner

To personer – formentlig maend – i sort tøj er set løbe vaek efter skuddene, oplyser politiet.

– Vi efterforsk­er haendelsen som forsøg på manddrab, og vi er stadig i en indledende fase med at indsamle alle spor og informatio­ner – og derfor hører vi stadig meget gerne fra vidner, som har bemaerket mistaenkel­ige personer eller køretøjer i området før, under og efter kl. 6.30, siger vicepoliti­inspektør Carsten Lansner, Københavns Vestegns Politi.

Roligt kvarter

Vicepoliti­inspektøre­n tilføjer, at episoden virker målrettet, men at det er for tidligt at drage konklusion­er om motiver og årsager bag haendelsen – herunder også om eventuelle banderelat­ioner. Alt det skal den videre efterforsk­ning kaste lys over.

Ekstra Bladet har talt med flere beboere i kvarteret. De fortaeller samstemmen­de, at der er tale om et roligt kvarter med mange familier og aeldre, hvor der sjaeldent er ballade.

– Jeg vågnede klokken halv syv. Det var skuddet.

Først troede jeg, at det var min nabo, der havde indbrud igen. Men så så jeg alle de blå blink og taenkte ’tak skal du have’, siger en beboer i en af de tre laenger med raekkehuse.

Samme nabo fortaeller også om et godt sammenhold blandt beboerne, hvor alle kender alle.

Ekstra Bladets mand på stedet fortaeller, at han har set i hvert fald et patronhyls­ter, som politiet har fundet på vejen.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet spaerrede et større område af efter skudepisod­en ved Kornmarken i Bagsvaerd. Som politiet som udgangspun­kt betegner som et drabsforsø­g.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet spaerrede et større område af efter skudepisod­en ved Kornmarken i Bagsvaerd. Som politiet som udgangspun­kt betegner som et drabsforsø­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark