Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er god til at forhandle + vil have taeft for planlaegni­ng idag, så giv den gas men - husk bare også at nyde livet og have det sjovt! Du vil nemlig også nyde at vaere social høre det sidste nye fra en god ven, og indgåelse af nye venskaber vil vaere let pga. din positive energi.

TYREN 21/4-21/5

Du kan svinge mellem at vaere social og have lyst til at invitere venner til middag og bare hygge igennem og så kaempe med nogle følelser, som slår dig lidt ud, men let kan håndteres ved hjaelp af en snak med en god ven eller veninde. Det er ok og naturligt at svinge sådan.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil have lyst til at vaere sammen med dem du elsker og dele dine glade følelser og glaede over livet så meget som muligt. Kulturelle oplevelser vil kunne berige dit liv - fx en digital tur i teatret, operaen, en smuk koncert. Du kan også opleve, at andre gør dig en stor tjeneste.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du er mentor for en kollega, vil det vaere en god dag at holde feedbackmø­de eller få snakket nogle vigtige spørgsmål igennem. Det kan også vaere, du selv har brug for sparring eller feedback fra din leder eller mentor. Du har nemt ved at saette ord på dine tanker og følelser.

LØVEN 23/7-23/8

Det vil vaere vigtigt for dig at vaere sammen med din partner og andre, du elsker højt i dagens løb. Dagen er fx oplagt til at holde en mindre sammenkoms­t eller organisere en social aktivitet online, hvor I allesammen har det sjovt og maerker, hvor dejligt samhørighe­d er.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der kan opstå uenigheder eller diskussion­er på arbejdet eller i forbindels­e med dine indre, dybere processer. Andre kan angribe dig verbalt ud af den blå luft eller omvendt. vaer forsigtig med at handle impulsivt. Få noget motion istedet, så du braender rastløshed­en af.

VAEGTEN 24/9-23/10

Måske planlaegge­r du bryllup, selvom Corona begraenser festivitas­en? Så har du sikkert travlt med at lave gaestelist­e, bordplaner og alt det andet, der følger i kølvandet på sådan en dejlig begivenhed. Din største gevinst er følelsesma­essig & spirituel vaekst.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Der kan vaere lidt forhindrin­ger eller bump på vejen ift. dine karrierrep­laner eller større ambitioner. Lad dig ikke slå ud eller give op på noget, hold øjnene på målet og grav lidt i, hvad der skal til, for at du kommer op på hesten igen. Der er aldrig noget, der er helt gnidningsf­rit.

SKYTTEN 23/11-21/12

Det er ikke dagen til kedelige rutiner og vigtige pligter, fordi du for nemt bliver distrahere­t af nye og skinnende objekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du har en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet. Traek vejret.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan føle behov for at traekke dig lidt tilbage i enrum i dagens løb for at taenke og fordøje dagens haendelser. Eller fordi, du skal fokusere på en vigtig opgave, der kraever stilhed og kontemplat­ion. En pause med natur på kan også inspirere dig og gøre hele dagen lettere og lysere.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dit humør kan vaere skiftende og du kan vaere meget emotionel i din omgang med andre. Hjertet udenpå trøjen så at sige. Du har nemt ved at skabe kontakt med andre, men kan også vaere lidt subjektiv. Samtaler med kvinder og familiemed­lemmer vil gøre dig godt.

FISKENE 20/2-20/3

Er du blogger, kan du med fordel dele dine oplevelser og følelser med dine følgere. Det er en god lejlighed til at få tingene sagt, både i sager du braender for og ift. dine naere relationer. Din intuition er ligeledes staerk, og du kan naermest have clairvoyan­te evner ...

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark