Ekstra Bladet

HVORFOR MÅ DE BLIVE

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Hvad er der galt med udvisnings­styrelsen, der der sidder på deres flade og vejer og vurderer, hvem ’de’ vil have her i landet? Nu en fuldt integreret kvinde, Geethika B., som er sosu-assistent.

Hun har aldrig ligget Danmark til byrde, har boet her i syv år og taler dansk. Hun har gjort alt det rigtige, og alligevel skal hun ud.

Det sker med jaevne mellemrum, at disse sager dukker op til stor forargelse for mig, som ikke forstår en brik af det hele.

Når jeg taenker på hele banden Levakovic som ikke har bedrevet andet i hele deres liv her end at suge penge i laessevis ud med bunkevis af kriminelle handlinger, mens de grinende viser bundter af tusindkron­esedler frem med høj cigarførin­g siddende i deres dyre biler, selv om de er på bistandshj­aelp.

De får lov at blive her sammen med hele den forbudte bande Loyal To Familia. Og nu er det gengangere­n, der er udvist 17 gange, dem samler man på. Men Geethika B. har vi ikke plads til.

Kors, hvor jeg skammer mig på mit lands vegne. Nogle gange tror jeg, de taenker med den del, hvor solen aldrig skinner.

Vi har så mange, som gerne vil bo her, men tager alle deres kufferter fyldt med hjemlandet­s kultur og lever et parallelli­v uden at kunne tale dansk i mere end 50 år eller nogensinde have haft et arbejde.

Understreg­er at ikke alle er sådan. Jeg mangler ord for den sorterings­maskine.

Kors, hvor jeg skammer mig på mit lands vegne

 ?? PRIVATFOTO ?? Santino Levakovic flasher et stort bundt kontanter i sin luksusbil.
PRIVATFOTO Santino Levakovic flasher et stort bundt kontanter i sin luksusbil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark