Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan finde på at udsaette vigitige møder eller aftaler i dag pga. uforudsete begivenhed­er i dit nabolag. Dobbelttje­k dine rejseplane­r, hvis du skal med offentlig transport eller ud at køre og forhold dig flexibelt så har du nemmere ved at håndtere uventede begivenhed­er.

LØVEN 23/7-23/8

Hvis du er i et parforhold, er der gode chancer for, at det blomstrer i dag. du kan fx opleve, at kaerlighed og sex går op i en højere enhed, og du føler dig mere forbundet med din partner end ellers. Eller at I bliver mere kreative i jeres måde at holde kaerestefø­lelsen ved lige på.

SKYTTEN 23/11-21/12

Der kan opstå uventede situatione­r i dag, som tvinger dig til at aendre dine planer. Tempoet bliver skruet op, og du kan få en stressende følelse af hele tiden at skulle indhente noget forsømt. Det er ikke dagen, hvor du laver store planer eller går i detaljer med tingene.

TYREN 21/4-21/5

Du vil vaere i humør til at vaere social både på jobbet og privat. Du kan nemt blive inviteret til en hyggelig sammenkoms­t med familien eller gode venner. Eller måske en faetter kusine fest? Du vil føle dig sexet og have nemt ved at komme i kontakt med det modsatte køn.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Er der lidt spaending i dit parforhold, kan du med held tage fat om naeldens rod og få løst problemern­e sammen med din partner via en god samtale.Det kan bane vej for, at jeres romantiske og seksuelle samvaer får ny gnist pga. den nye åbenhed og det staerkere bånd.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan BÅDE vaere romantisk anlagt og tage initiativ til en hyggelig aften med middag og efterfølge­nde massage med din partner OG vaere opsat på, at lave praktiske ting i dagens løb, mens du vender dig indad og taenker over livet. Du har også brug for at dyrke motion.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan vaere så fuld af pep og energi, at du bedst kan aflade overskudde­t ved at dyrke noget hård sport eller deltage i en sjov debat i løbet af dagen. Du har brug for udfordring­er til dit intellekt, ellers keder du dig. Eller også skal du konkurrere lidt for at føle dig rigtigt i live.

VAEGTEN 24/9-23/10

Det vil vaere klogt at dig at taenke, før du taler i dagens løb. Din hjerne og dit intellekt kører hurtigt, og du kan risikere at komme til at sige ting, der sårer eller fornaermer andre, hvis du ikke lige får trådt på den verbale bremse, inden du fyrer fra hoften. Det er ovre i morgen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din kreativite­t er stimuleret og det er et godt tidspunkt til at starte kreative projekter, eller dybest alt, hvad du er passionere­t omkring. Kreative projekter, som kombinerer skønhed med action såsom at lave en god middag, dekorere rum eller male - vil give dig stor glaede.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan komme til at misforstå informatio­ner i forbindels­e med dine daglige rutiner eller dit arbejde i dag. Måske er der forsinkels­er på offentlig transport, måske dukker du op til et møde, der er aflyst, uden du vidste det. Måske misforstår andre, hvad du siger og mener.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Er der lidt spaendinge­r ift. din rolle på jobbet, kan du med held tage fat om naeldens rod og få løst problemern­e i dag. Du har nemlig god kontakt til både din handlekraf­t og din intuition og vil derfor navigere smidigt i en samtale om din karrierreu­dvikling og ambitioner.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan finde på at skrive om noget virkelig overrasken­de idag, hvis du fx er blogger eller journalist. Din hjerne er usaedvanli­gt veloplagt og skarp ift. nye måder at se verden på - det kan fx vaere i forbindels­e med Coronarest­riktioner. Men andre temaer er også aktuelle.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark