Ekstra Bladet

LØB, INGER STØJBERG, LØB

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Hvis Inger Støjberg (V) bliver dømt og lagt på hjul og stejle ved en rigsretssa­g med 15 højesteret­sdommere og 15 udvalgte folketings­medlemmer, så er der altså frit lejde for fremtidige ’aegtepar’, hvor pigen, der søger asyl her i landet, er under 18 år.

Det er jo helt absurd i mine øjne, da dansk lov siger, man er myndig når man er fyldt 18 år, og frit kan gifte sig. Denne rigsretssa­g vil vaekke jubel for andre asylpar med anden oprindelse end dansk, der er gift med en mindreårig­e, hvis Støjberg bliver dømt haeder og aere fra.

Jeg fatter ikke, at man vil bekoste en så dyr retssag, som måske ender i ingenting, på grund af et notat, der er ulovligt eller ikke er eksisteren­de, fordi sagerne skal behandles individuel­t for hver gang, en aeldre mand ankommer med en mindreårig brud. En rigsretssa­g vil medføre, at ingen tør sige nej og bede dem om, at parret lever hver for sig i en periode, til sagen er undersøgt. Jeg spørger bare hvilken sag?

Det var faktisk det, Inger Støjberg gjorde, fordi hun fulgte dansk lov og ikke lod sig skraemme af en middelalde­rlig kultur, og som 90 procent af etniske danskere er enige med hende i.

For mig er der ingen tvivl – jeg støtter 100 procent op om Støjberg, som jeg synes skal pakke sige sager og løbe langt vaek fra Venstre. Dette parti har slet ikke fortjent så staerk en minister, der turde gå mod strømmen og sagde fra over for barnebrude. Vi bliver til grin i den muslimske verden. Ha ha, vi sejrede, du må gifte dig med en mindreårig, som er normalt i vores verden. Ingen dansk lov er over vores, hvis Støjberg dømmes. Jeg graemmes over vores Folketing i den sag. Nej, jeg har aldrig stemt Venstre.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Inger Støjberg kigger ud ad vinduet fra Folketings­salen på Christians­borg. Om der skal tremmer for vinduerne, skal Rigsretten nu afgøre.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Inger Støjberg kigger ud ad vinduet fra Folketings­salen på Christians­borg. Om der skal tremmer for vinduerne, skal Rigsretten nu afgøre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark