Ekstra Bladet

HEMMELIGT FORELSKET

Marianne Klüver afslører nu, at benene blev slået helt vaek under hende på Ubberup Højskole for 20 år siden

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

For 20 år siden blev Marianne Klüver tv-stjerne i Danmark, da seerne kunne følge hendes kamp mod de overflødig­e kilo i seermagnet­en ’Livet er fedt’.

I programmet ’Livet er fedt – 20 år efter’ på TV2 ser man, hvordan det går med Marianne og de andre tidligere tv-darlings, og her smider den nu 66-årige Klüver lidt af en bombe.

Hun er tydeligt berørt over, at vaere tilbage på Ubberup Højskole, som hun for 20 år siden ikke tøvede med at kalde sit hjem. Sit tidligere vaerelse på skolen ønsker Marianne Klüver dog ikke at se igen, og det er der en saerlig grund til.

– Da jeg var heroppe, blev jeg dybt forelsket. Meget, meget forelsket, som jeg aldrig har prøvet før. Og ovre i mit vaerelse sad vi og drak hver en øl og talte tingene igennem. Jeg troede aldrig, at jeg skulle opleve en så stor kaerlighed. Men den har ramt hele livet gennem alle de år, siger en grådkvalt Marianne Klüver i programmet.

Valgte sin mand

Til Ekstra Bladet fortaeller hun, at det er rigtigt, at hun fik slået benene helt vaek under sig under slankeopho­ldet på Ubberup.

– Det er det kraftigste, jeg nogensinde har prøvet, siger hun og fortaeller, at både hun og manden var gift, så de var godt klar over, at det var farlig grund, de bevaegede sig på.

– Det blev til et par kys, ellers var der afstand mellem os. Men alt KUNNE have aendret sig – det kan det, hvis kaerlighed­en er stor nok. Men vi var klar over, at det var farligt, siger hun.

Marianne Klüver valgte at blive hos sin mand, Jens. Og hun valgte også at vaere aerlig over for ham og fortaelle om sin oplevelse på højskolen.

– Jens viser ikke de store følelser. Han reagerer mere indadvendt, og det gjorde han også her. Men det vigtigste er, at jeg fortalte ham det. Og at han ved, at han kommer først, siger hun.

– Jeg holder forfaerdel­ig meget af min mand. Vi hjaelper hinanden – eller isaer er det nok ham, der gør meget for mig. Han ordner så meget for mig. Og han har også sit at døje med, siger Marianne Klüver om sin mand, som hun sidste år fejrede 30-års bryllupsda­g med.

– Taenker du stadig på ham på Ubberup, og hvad det kunne vaere blevet til?

– Ja, det kan ikke undgås. Men jeg taenker, at nu er han 20 år aeldre, og så ser han sikkert ud ad helvede til, siger Marianne Klüver og står et stort grin op.

Alt KUNNE have aendret sig – det kan det, hvis kaerlighed­en er stor nok. Men vi var klar over, at det var farligt

 ?? FOTO: UNITED PRODUCTION/ TV2 ?? Glemmer ham aldrig
Den nu 66-årige Marianne Klüver fra ’Livet er fedt’ er tilbage på skaermen i to nye programmer på TV2, hvor hun blandt andet fortaeller om ulykkelig kaerlighed.
FOTO: UNITED PRODUCTION/ TV2 Glemmer ham aldrig Den nu 66-årige Marianne Klüver fra ’Livet er fedt’ er tilbage på skaermen i to nye programmer på TV2, hvor hun blandt andet fortaeller om ulykkelig kaerlighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark