Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvorfor omtaler alle konsekvent – politikere og også pressen – Inger Støjbergs sag som en ’ulovlig instruks’, når det netop er dette, der er spørgsmåle­t og kernen i rigsretssa­gen. Ved at omtale det sådan er det så ikke at antyde, at hun er skyldig, før retten har talt?

Kunne EB ikke gå foran og få rettet denne misforståe­lse?

Kjeld Preisler

Køge

at der må vaere forskel på folk. Københavne­rne må åbenbart godt overtraede forsamling­sforbuddet. På News så man folk gå ud på isen, og rigtig mange var forsamlede ved kanten af søerne.

Grete Lund Tornskadev­ej 6 Struer

at et flertal i Folketinge­t ønsker en skueproces mod Inger Støjberg (V), der vil koste mellem 30 og 50 millioner kroner. Støjberg har begået et klokkeklar­t lovbrud ved at forhindre en konkret og sagsspecif­ik behandling af samlivssag­erne. Rigsretssa­gen er et groft spild og misbrug af skattebeta­lte midler.

Michael Kjellberg Brønshøj

at nu kommer der igen varm luft fra statsminis­teren og udlaending­e- og integratio­nsminister­en. Ved folketings­valget lovede socialdemo­kratiet et stop for udenlandsk­e moskédonat­ioner. Valgflaesk! Udenrigsmi­nisteren har vetoret. Handelsrel­ationer til Iran, Tyrkiet, Saudi-Arabien og Qatar vejer tungere end danskernes ve og vel og tungere end dansk kultur. Ideologien islam styrer med hård hånd Vesten! Danmark er ikke laengere herre i eget hus! Eva Terndrup Lindelse Langeland

at det ville vaere bedre at bruge pengene på vores aeldre og sygehusvae­senet end at bruge dem på en rigsretssa­g mod Inger Støjberg (V).

Per Baerentzen Kirke Såby

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark