Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NEXØ: Politiet udstedte en bøde på 1600 kroner, da en 34-årig traktorfør­er fra Nexø kørte på Pederskerv­ejen med påhaengsvo­gn uden lygter og heller ikke havde traktor-trekant. NAESTVED: □n 28-årig mand tabte en pistol ud af sin taske foran en restaurant. Han kørte vaek i en bil, men et vidne noterede nummerplad­en og ringede til politiet. Manden er sigtet efter våbenloven og for besiddelse af kokain.

RØNNE: To kvinder, en mand og en 12-årig dreng fra Sverige, forsøgte at indrejse uden en negativ covid-19test. De blev alle tre sendt retur til Ystad. SKAELSKØR: Politiet observered­e en kvindelig bilist dytte for at hilse på en bekendt. De stoppede hende, og det viste sig, at hun både var påvirket af alkohol og amfetamin.

Hun blev anholdt. BRABRAND: På en parkerings­plads ved Skjoldhøj Kirke blev en 23-årig taget af politiet, mens han sad og røg en joint. Han haevdede, at han kun havde siddet i bilen og ikke kørt i den, men blev alligevel sigtet for narkokørse­l. ROSKILDE: 17 vinterbade­re plaskede rundt i Himmelsøen, da politiet pludselig dukkede op på baggrund af et tip. Alle 17 kan se frem til en bøde for at overtraede forsamling­sforbuddet.

AARHUS: □n 35-årig mand kørte 115 kilometer i timen i en Porsche, hvor graensen er 50 km/t. Han fik inddraget kørekortet på stedet, og fordi det ikke er første gang, må han undvaere det i et år. Han får også en bøde på 6000 kroner.

ØLSTYKKE: ❘følge en anmeldelse fulgte en mand efter en 13-årig pige forbi Bryggertor­vet, Stengårdss­kolen og viadukten. Hun følte sig utryg. Manden var 3040 år, dansk, kraftig af bygning med buskede øjenbryn og stor naese. ❘ført sort tøj fra top til tå. Politiet vil gerne i kontakt med manden. HOLBAEK: □n bekymret bilist anmeldte, at en personbil kørte usikkert og slingrende. □n patrulje standsede bilen, og føreren – en 50-årig mand – var påvirket af alkohol og blev taget med til en blodprøve.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark