Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil vaere socialt oplagt og have lyst til at småsnakke med både naboer, kolleger og venner. Din indfølings­evne er desuden saerligt staerk i dag. Det gør det nemt for dig at støtte dem, der har lidt ondt i livet og følelserne. Du kan blive opsøgt af en, der gerne vil snakke.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil vaere i humør til at haenge ud med dine venner eller kolleger fremfor at give den alt for meget gas på jobbet i dag. Du formår dog at tage dig sammen og få gjort det nødvendige. Men så skal der helst ske noget spontant som en tur ud i det blå, i byen eller måske i skoven?

SKYTTEN 23/11-21/12

Din intuition virker upåklageli­gt i dag, og du er i god kontakt med dine drømme. Det kan få dig til at opsøge eller dyrke spirituell­e og psykiske aktivitete­r som meditation eller tydning af drømme eller gå i gang med at lave et vision board over dine uddannelse­sønsker.

TYREN 21/4-21/5

Du vil vaere i humør til at opsøge fornøjelse­r, sociale aktivitete­r og andres gode selskab. Helst underholde­nde. Du vil også føle dig mere romantisk anlagt, mere sensuel eller sentimenta­l. Vaer opmaerksom på humørsving­ninger og undgå helst at shoppe på impulser.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan vaere svaert for dig at føle motivation ift. svaere opgaver, trivielle daglige rutiner eller en hel dag på arbejdet. Du vil have det meget bedre med at opsøge fornøjelse gennem venskaber eller fritidsakt­iviteter, der gør dig glad. Der kan opstå behov for kompromise­r.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Er der lidt spaendinge­r ift. din rolle på jobbet, kan du med held tage fat om naeldens rod og få løst problemern­e i dag. Du har nemlig god kontakt til både din handlekraf­t og din intuition og vil derfor navigere smidigt i en samtale om din karrierreu­dvikling og ambitioner.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan høre fra en gammel ven/veninde i løbet af dagen eller blive mindet om ham/hende. Det kan gøre dig helt nostalgisk og få dig til at finde gamle fotoalbums frem og sidde og bladre i disse. Du er lige i humør til at småsnakke med nogen, så grib telefonen og sludr!

VAEGTEN 24/9-23/10

Hvis du er i et parforhold, er der gode chancer for, at det blomstrer i dag. du kan fx opleve, at kaerlighed og sex går op i en højere enhed, og du føler dig mere forbundet med din partner end ellers. eller at I bliver mere kreative i jeres måde at holde kaerestefø­lelsen ved lige på.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er populaer, social og udadvendt og vil have nemt ved at få vennerne med på sociale aktivitete­r, hvor I også laver noget fysisk, som at forcere stejle trapper i skoven, køre mountainbi­ke i naturen o.lign. Der kan også opstå tiltraekni­ng og romancer i dagens løb.

KREBSEN 22/6-22/7

Det kan blive en super hyggelig familiedag i dag, hvor I småsnakker eller spiller spil, dyster i en quizz o.lign. Er der nogle, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Det kan også blive endag, hvor I fortaeller historier eller bladrer i fotoalbums.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Er der lidt spaending i dit parforhold, kan du med held tage fat om naeldens rod og få løst problemern­e sammen med din partner via en god samtale.Det kan bane vej for, at jeres romantiske og seksuelle samvaer får ny gnist pga. den nye åbenhed og det staerkere bånd.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan vaere lidt mere følsom overfor andres handlinger eller udsagn i dag. Det skyldes, at du har et større behov for at maerke, du er elsket og accepteret, end ellers. Jo mere, du kan hvile i dig selv og acceptere, at du også har en sårbar side, jo bedre bliver din dag. Ned i tempo

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark