Ekstra Bladet

Sjaeldent samarbejde: Kunne ikke lykkes – før nu

-

FFEL/TV2 at komme på ferie der i februar, når serien vises, men i år er det ikke bare det at komme på ferie, man mangler, det er også godt selskab. Så derfor er jeg glad og stolt over, at det er lykkes, tilføjer hun.

Selvom de begge giver den fuld gas med karrieren som skuespille­re, er det sjaeldent, at aegteparre­t Anette Støvelbaek og Lars Mikkelsen arbejder sammen.

I den nye saeson af ’Badehotell­et’ får man dog både mand og kone at se.

Anette Støvelbaek har spillet rollen som Alice Frigh siden første saeson, mens den kommende ottende saeson bliver Lars Mikkelsens debut i den populaere serie.

– Det er enormt hyggeligt, at Lars også er blevet en del af det. Jeg ved, at Hanna og Stig (manuskript­forfattern­e, red.) har haft ham i tankerne helt fra begyndelse­n, men han har ikke haft mulighed for at vaere en del af universet.

– Men så var der lige en rolle her, som de gerne ville have ham til at spille. Så det er dejligt, siger Anette Støvelbaek til Ekstra Bladet.

Har set meget til hinanden

Om de to skuespille­res karakterer får noget med hinanden at gøre, vil Anette Støvelbaek dog endnu ikke løfte sløret for.

– Men jeg kan sige, at vi da generelt har vi set rigtig meget til hinanden her i coronatide­n, siger hun og tilføjer:

– Vi har faktisk ikke arbejdet sammen så mange gange i vores liv, men når man er inden for samme fag, så kan man naesten ikke undgå, at ens veje krydses. Og jeg er aldrig ked af at vaere sammen med Lars.

Tidligere har også parrets søn, Lue Mikkelsen, spillet med i serien, så det med at stå over for et familiemed­lem er ikke nyt for Anette Støvelbaek.

– Og ’Badehotell­et’ er jo heller ikke noget nyt for Lars, for han har jo fulgt med på sidelinjen de sidste otte år, siger hun.

 ??  ??
 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Anette Støvelbaek og Lars Mikkelsen med deres søn Thor Mikkelsen.
FOTO: HENNING HJORTH Anette Støvelbaek og Lars Mikkelsen med deres søn Thor Mikkelsen.
 ??  ?? e mange gaester og ansatte
e mange gaester og ansatte
 ?? FOTO: MIKE KOLLÖFFEL /TV 2 ?? Lars Mikkelsen agerer teatermale­ren Svend Damm – en god bekendt af hr. Weyse og hans hustru, Helene.
FOTO: MIKE KOLLÖFFEL /TV 2 Lars Mikkelsen agerer teatermale­ren Svend Damm – en god bekendt af hr. Weyse og hans hustru, Helene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark