Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Vibeke Henriksen (V) i disse spalter kalder det ’hovedryste­nde’, når sundhedspe­rsonale med aegtefaell­e på førtidspen­sion afslår ekstravagt­er på grund af skatten. Ganske rigtigt, men hvorfor vil Venstre så beholde topskatten, som afholder titusindvi­s af laerere, sygeplejer­sker, betjente, brandfolk, håndvaerke­re og mange andre fra at gøre en ekstra indsats?

Michael Thestrup Brønshøj

at de negative renter, som vi småsparere skal betale til vores bank, og som bankerne betaler videre til Nationalba­nken, går direkte i statskasse­n. Det er jo det rene tyveri! Det burde man straffe både Folketinge­t og Nationalba­nken for.

J. Buss Frederikss­und

at nu har Biden altså aflagt faneed overvaeret af de fordums, som vi ved.

Bush og Clinton og Obama viste pli, kultur og karma. Kun én manglede. Hvad var det nu, han hed? Leif S. Rasmussen Randers

at i den tid, efterlønne­n har eksisteret, har jeg indbetalt fuld efterløn. Nu får jeg 10.607 kr. pr. måned brutto, og for at få dem udbetalt skal jeg betale 503 kr. til arbejdsløs­hedskassen. Som efterlønne­r bliver man ikke arbejdsløs ... de er nogle gebyrgribb­e!

Christian Matthiesen Lyngmoseve­j 2A Nordborg

at vi kunne have undgået de forskellig­e mutationer, hvis vores statsminis­ter havde lukket for al indrejse fra udlandet.

Flemming Bertelsen Esbjerg

at man bør slå to fluer med et smaek: De hjemløse tør ikke komme på herbergern­e, hvor de kan blive smittet af andre hjemløse. Samtidig er der afsat vaerelser til smittede danskere, der skal i isolation vaek fra familien, på mange halvtomme hoteller, men meget få af disse bliver brugt ...

Klaus Helmer Helsingør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark