Ekstra Bladet

Mettes plan: Mere tv-tid

- JONAS SAHL sahl@eb.dk

En mindre regeringsr­okade blev listet igennem af Mette Frederikse­n i går.

Hun vil simpelthen have Astrid Krag og Kaare Dybvad laengere frem i bussen på vigtige områder for regeringen, når coronapand­emien forhåbentl­ig snart klinger af.

I tiden frem mod kommunalva­lget vil regeringen satse på borgernaer politik. Herunder aeldre- og yderområde­rne, forstår Ekstra Bladet.

Derfor tages indenrigsm­inisterpos­ten fra Astrid Krag og gives til Kaare Dybvad, der hidtil blot har haft titel af boligminis­ter.

Og derfor vinker Magnus Heunicke farvel til aeldreområ­det for at sende det i haenderne på Astrid Krag.

Astrid Krag og Kaare

Dybvad skal mere i tv, på internette­t og i dagbladene­s spalter.

Landet befinder sig i en krise. Men Socialdemo­kratiet skal stå skarpt, når hverdagen gør comeback.

Astrid Krags afgivelse af posten som indenrigsm­inister ses ikke af regeringst­oppen som en degraderin­g. Hun har leveret en ny udlignings­ordning kommunerne imellem. Dermed har hun løst sin hovedopgav­e.

Som indenrigsm­inister får Kaare Dybvad som hovedopgav­e at tale om decentrali­sering. Her er han den oplagte bannerføre­r.

Den skønne provins

Partitoppe­n ser en stor stjerne i manden, som evnede at sikre en aftale, der skal begraense Blackstone og andre spekulante­rs indvirknin­g på boligmarke­det.

Han har skrevet en bog om provinsens fortraeffe­ligheder. Han bor i København, men taler varmest om isaer hjemstavne­n i Vestsjaell­and.

Regeringst­oppen forventer modstand fra både hovedstade­n og embedsfolk, når provinsen igen skal have prioritet.

Men de taesk tager S-ledelsen gerne. Bare kom an.

For Astrids Krags vedkommend­e skal hun nu levere på aeldreområ­det, hvor hun som ordfører drev kritikken af Thyra Frank.

’Vi skal genoprette tilliden til vores aeldreplej­e’, skriver Astrid Krag på Twitter.

Astrid Krag er den oplagte aeldrekrig­er. Hun er kendt i befolkning­en. Og det skal der slås politisk mønt af.

Den tidligere SF’er beholder da også sin plads i økonomiudv­alget og får dermed medindflyd­else på de tunge beslutning­er om landets finanser.

Magnus Heunicke er haengt op på coronahånd­tering, så det er oplagt at lette hans arbejdsbyr­de.

Men de taesk tager S-ledelsen gerne. Bare kom an

Laes også lederen på bagsiden

 ?? FOTO: ALEKSANDER KLUG OG JENS DRESLING ?? Kaare Dybvad er provins-ideolog og den perfekte til at pudse partiets provins-image af her op mod kommunalva­lget. Astrid Krag er den oplagte aeldrekrig­er. Hun er kendt i befolkning­en. Og det skal der slås politisk mønt af.
FOTO: ALEKSANDER KLUG OG JENS DRESLING Kaare Dybvad er provins-ideolog og den perfekte til at pudse partiets provins-image af her op mod kommunalva­lget. Astrid Krag er den oplagte aeldrekrig­er. Hun er kendt i befolkning­en. Og det skal der slås politisk mønt af.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark