Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ODENSE: □n person anmeldte, at en sølvgrå Touran havde kørt rundt om en bygning på personens grund, så graesplaen­en blev ødelagt. Flere steder var der kun jord tilbage i plaenen, der også havde tydelige hjulspor. Bilisten havde forladt grunden ved at krydse en cykelsti.

ØSTERMARIE: □n borger gjorde torsdag politiet opmaerksom på, at et trae var vaeltet ud over Dalslundev­ej. Det var dog vist ikke en opgave for politiet, der i stedet fik Vej og Park til at fjerne traeet.

NEXØ: □n parkeret bil i Danielstra­ede blev torsdag morgen påkørt af en bilist, der efterfølge­nde valgte at køre fra stedet uden at standse. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har oplysninge­r om påkørslen.

AARHUS: Politiets coronapatr­ulje kørte forbi et wellnessce­nter, der så ud til at have åbent, selvom det ifølge restriktio­nerne skal vaere lukket. To maend på 31 og 33 år fortalte, at de ejede wellnessce­nteret, og at der var tre kunder, der var ved at få behandling. Kunderne blev bedt om at forlade stedet, og de to ejere får formodentl­igt en bøde på 10.000 kroner.

AARHUS: ❘ en visitation­szone stoppede politiet en 18-årig mand på Gudrunsvej. Han var iført en skudsikker vest, hvilket er ulovligt, når det ikke er meldt på forhånd til politiet. Derfor blev han sigtet for overtraede­lse af våbenbeken­dtgørelsen og fik beslaglagt sin vest. Han kan se frem til en bøde på 3000 kroner.

KØGE: Politiet modtog 18 anmeldelse­r om haervaerk i Køge, heraf 14 tilfaelde af knuste bilruder, uden der dog var blevet stjålet noget fra bilerne. Derudover var der fire anmeldelse­r om knuste ruder hos blandt andet et pengeinsti­tut og en restaurant. Politiet mener, at den eller de samme kan stå bag og hører derfor gerne fra borgere, der ved noget.

NAESTVED: Under en ransagning fandt politiet en skarpladt pistol. □n 30-årig mand blev anholdt for overtraede­lse af våbenloven.

mabo

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark