Ekstra Bladet

JEG ELSKER DA

EKSTRA BLADETS LAESERE HAR KÅRET ÅRETS SIDE 9-PIGE: D

- FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN CHRISTIAN KLOSTER Jeg havde ikke engang turde håbe på at blive Månedens Side 9-pige, så jeg er virkelig, virkelig lykkelig kloster@eb.dk

Jeg er fra Italien, og jeg elsker Danmark, siger Året Side 9-pige, Ayla.

Der plejer at vaere taet løb, når Ekstra Bladets laesere kårer Årets Side 9-pige.

Og selvom alle tre finalister også var superskønn­e denne gang, så strålede den 21-årige herboende italiener Ayla fredag alligevel så meget sydlig sol og charme over et ellers gråt torv i København, at det stod lysende klart, hvorfor hun af et overvaelde­nde flertal af laeserne blev kåret som Årets Side 9-pige 2020.

Lynkarrier­e

Hun gjorde i et udfordrend­e år en imponerend­e lynkarrier­e i både avis og på Ekstrablad­et.dk, hvor hun optrådte blot tre gange – og hvor hun i september 2020

på baggrund af sit allerførst­e billede vandt titlen Månedens Side 9-pige.

– Jeg havde ikke engang turde håbe på at blive Månedens Side 9-pige, så jeg er virkelig, virkelig lykkelig, jublede hun fredag, mens hun under guldkonfet­ti fik overrakt blomster, champagne og en check på 10.000 kr.

Vil kramme alle

– Jeg ville ønske, at jeg personligt kunne takke alle de fans, der har stemt på mig – med et stort kram, siger den danskstude­rende skønhed.

– Jeg er fra Italien, og jeg elsker Danmark, forklarer hun – på dansk – og lover at blive her. Her har hun hjemme – mere praecist i

Kastrup på Amager med sin danske fyr.

Hun skynder sig at afkraefte skudsmålet om, at danskerne skulle vaere et reserveret folkefaerd.

– I kan forekomme en smule kolde. Hvis man er lidt passionere­t og kommer ind på bag facaden på danskerne, opdager man, at I er meget dybe, passionere­de og elskelige.

Det samme er Ayla, der betegner sig selv genert.

– Så derfor er det sjovt ogudfordre­nde for mig at vaere Side 9-pige, siger den madglade superoptim­ist fra Torino.

Pengepraem­ien skal snoldes vaek på dejlig mad.

Hun lover, at hun også i år vil vaere at finde på Side 9.

Chefredakt­ør Poul Madsen, der omstaendig­hederne til trods med rette betegnede kåringen som en strålende, festlig begivenhed, overrakte prisen uden det saedvanlig­e kram.

Men han lovede, at han aldrig mere overvejer at afskaffe Side 9-pigen, sådan som han gjorde for år tilbage. Og han håber og tror, at Side 9-pigen om et års tid vil kåres under lidt mere eksotiske og kulørte kår.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Chefredakt­ør Poul Madsen overrakte prisen uden det saedvanlig­e kram.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Chefredakt­ør Poul Madsen overrakte prisen uden det saedvanlig­e kram.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark