Ekstra Bladet

Jan Fogs elskede villa er til salg

VANVITTIG PRISSTIGNI­NG: Modemanden Victor Lindh gjorde et godt køb, da han i 2017 erhvervede villaen på Strandveje­n

- JONAS SAND josa@eb.dk

Da den kendte ejendomsma­egler Jan Fog i foråret 2015 gik bort, efterlod han en raekke ejendomme og sit firma til sin hustru, Charlotte Juul, som han år forinden havde giftet sig med.

Blandt ejendommen­e var Jan Fogs højtelsked­e strandvejs­villa, der kort efter blev sat til salg til 34.000.000 kroner.

Villaen var dog svaerere end ventet at komme af med, og da den to år senere blev solgt, skete det med et stort nedslag i prisen.

Den blev til sidst solgt for 25.000.000 kroner.

Køberne var medstifter af tøjfirmaet NN07 Victor Lindh og hans hustru, Kathrine Friis, der nu har sendt villaen tilbage på markedet.

Og det er til en helt anden pris.

Vurderet til 55 mio. kr.

Det er ejendomsma­egler Ivan Eltoft Nielsen, der står for salget af huset, der nu er vurderet til at skulle koste 55.000.000 kroner.

Det bringer huset op som det naestdyres­te hus, der i øjeblikket er officielt til salg i Danmark.

Ivan Eltoft Nielsen har ikke ønsket at udtale sig til Ekstra Bladet, men af salgsopsti­llingen – og de medfølgend­e billeder – fremgår det, at boligen er blevet renoveret i stor stil i de seneste tre år.

’Med diskretion og kaerlighed til håndvaerke­re og deres klassiske mesterskab­er har nuvaerende ejere renoveret den formentlig mest kendte ejendom i Taarbaek. Det er gjort med så konsekvent en kompromisl­øshed og uden hensyn til økonomi, at detaljerig­dommen alene på alle 520 etagemeter er et emne til en bog,’ står der blandt andet i salgstekst­en.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Topbeligge­nhed
Jan Fog på terrassen ved sin strandvejs­villa, som han isaer elskede på grund af beliggenhe­den.
FOTO: ANTHON UNGER Topbeligge­nhed Jan Fog på terrassen ved sin strandvejs­villa, som han isaer elskede på grund af beliggenhe­den.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark