Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Venner og grupper vil vaere vigtige for dig i dag. Du vil nyde at se en film sammen med andre eller tjene andre ved at udføre velgørenhe­d. Din uselviske og passionere­de tilgang til tingene vil gøre en stor forskel for andre og give dig en følelse af at vaere vaerdifuld.

LØVEN 23/7-23/8

Din indre fred vil gøre alle dine relationer mere harmoniske end ellers - andre maerker, du hviler i dig selv. Dine private, sociale og profession­elle relationer burde føles behagelige og ikke skabe stress. Du kan tage styringen, hvis du har lyst eller bare falde ind, det er op til dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Der skulle vaere basis for nogle gode, dybe, personlige samtaler med din partner i dag. Du vil vaere optaget af at naere dine relationer og isaer de allernaere­ste. Hvis du ikke har en partner og er på udkig efter din naeste, udstråler du masser af tiltraekni­ng og udviser stor charme.

TYREN 21/4-21/5

Du kan blive inspireret til et gennembrud med noget kunstneris­k eller underholde­nde i dagens løb. Eller, hvis du fx arbejder med mode, er stylist eller på anden måde hjaelper andre med at blive deres smukkeste udgave af sig selv, får du skabt noget helt unikt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du skulle få en harmonisk og fredelig dag på hjemmefron­ten, hvor I hygger jer med en god samtale over middagsbor­det, spiller et spil eller ser en god film sammen. Du hvilker godt i dig selv og kan både slappe af og få ting fra hånden med lige god samvittigh­ed og indre ro.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dine private og profession­elle relationer burde føles behagelige og ikke skabe noget stress. Din beroligend­e indflydels­e på andre betyder, at det er en god dag for oprydnings­projekter, rengøring o.lign. på arbejdet eller derhjemme. Du kan styre eller falde ind, som du vil.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du hviler godt i dig selv i dag og vil have nemt ved at omgåes andre - isaer børn. Hvis du er vaert/vaertinde, vil alle, inkl. børnene kunne maerke din rolige udstråling. Du vil også have nemmere end ellers ved at tackle dagens små og store udfordring­er med ro i sindet.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din generøsite­t gør i dag til et ideelt tidspunkt til at hjaelpe dem, der ikke har det lige så nemt som du selv. Din popularite­t kan åbne døre for, at du kan få støtte til din sag af dem, der er inflydelse­srige og kendte /har penge nok til at bakke op via velgørenhe­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark