Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Asger Aamund da ikke kan vaere ved sine fulde fem. Han er Donald Trump-fan. Den mand er jo lige så farlig som Trump. Gud fri mig vel. Alene det, at han er medlem af LA, viser, at han kun er interesser­et i, at de rige skal have skattelett­elser. Buss Frederikss­und

at Inger Støjberg ikke traekker sig, er politisk og narcissist­isk motiveret. Hun vil nyde at opleve fokus og rampelyset, og anklagerne vil nyde at grille hende. Er det så rimeligt, at vi andre i måneder skal belemres med kendsgerni­nger om dit og dat og spilde millioner af skatteyder­nes penge? Michael Kjellberg Brønshøj

at Herman Søndergård påstår i sit laeserbrev i går (24.1.), at alt er gratis i Danmark. Sikke dog en gang sludder. Vi betaler over 50 procent af vores løn i direkte eller indirekte skatter. Det er det røde sammenrend­s paradis.

Visti Vester

Solrød Strand

at Joe Biden på sin første dag som praesident underskrev et dekret, der giver transseksu­elle biologiske maend ret til deltagelse i kvindespor­t. Anført af vores kvindelige statsminis­ter jubler danske feminister, eller hvad?

Michael Thestrup Brønshøj

at TV2 News driver politisk virksomhed til fordel for blå blok, er nu blevet så tydeligt, at rød blok styrter frem i meningsmål­ingerne, så bare fortsaet.

Jeppe Jeppesen Skovvejen

Samsø

at Nicklas Bendtner er nu strandet i Dubai. hele Dannevangs Karl Smart, så cool og sej! hvilken åbenbar misere, så man kan vel konkludere, at for ham er livet stadig kun en leg!

Leif Søndergaar­d Rasmussen Randers

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark