Ekstra Bladet

DET FRIVILLIGE FAENGSEL

- Lars M. Tjellesen Bornholm

Det måtte jo komme. Protest mod den massive frihedsber­øvelse, som vi alle er negativt påvirket af.

Men selvfølgel­ig er det ikke i orden at klynge Mette Mundbind op i en lygtepael og saette ild til ... det er graenseløs­t ondskab og helt håbløst.

Men at der protestere­s mod de mange restriktio­ner, forbud og begraensni­nger, er helt naturligt – og på høje tid. Det går simpelthen ikke at saette hele befolkning­en i frivilligt faengsel. Det kan ikke

Selvfølgel­ig er det ikke i orden at klynge Mette Mundbind op i en lygtepael og saette ild til

blive ved og vil på sigt betyde langt større problemer, end nogen kan forestille sig.

Mennesket er socialt og skal ikke leve indelukket – slet ikke i Danmark, som netop er frihedens land.

Regeringen og coronahold­et er langtfra dygtige nok. De løser problemet ved at begraense os og nedlaegge alt det, som ingen kan eller ønsker at undvaere. Vi borgere skal ikke bare lade os bondefange af den strategi, ikke finde os i det, for det er imod al sund fornuft.

Danmark er i stor fare, når befolkning­en helt naivt følger disse påbud uden selv at taenke grundigt over konsekvens­erne. Og aldrig før har man brugt bødestraf så meget som nu. Det er også et skridt i den forkerte retning. Det er med til at skabe modstand og kriminalit­et.

Danmark er under belejring, og alle lider mere end nødvendigt. Se at få vaccineret os alle. Tempo skal der på, og det er coronahold­ets opgave. Her skal alle kraefter saettes ind, og kun på den måde har coronahold­et mening.

Sniksnak og to skridt frem og tre tilbage er langtfra tilfredsst­illende. Coronahold­et og Mette Mundbind har bolden!

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? At der protestere­s mod de mange restriktio­ner, forbud og begraensni­nger, er helt naturligt, understreg­er Lars M. Tjellesen – men der er graenser.
FOTO: KENNETH MEYER At der protestere­s mod de mange restriktio­ner, forbud og begraensni­nger, er helt naturligt, understreg­er Lars M. Tjellesen – men der er graenser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark