Ekstra Bladet

IKKE FAERDIG MED AT SPILLE KLOVN

Egentlig havde Casper Christense­n og Frank Hvam sagt farvel til ’Klovn’-universet, men til sommer vender de tilbage

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Hvis du er af de mange danskere, der er fan af komedieser­ien ’Klovn’ med 52årige Casper Christense­n og 50-årige Frank Hvam i spidsen, er der godt nyt.

Den tåkrummend­e komedieser­ie vender nemlig tilbage med endnu en saeson i 2021, skriver TV2 i en pressemedd­elelse.

Rygterne om, at ’Klovn’ ville vende tilbage, har laenge svirret, men nu er det altså en realitet, at der kommer nye afsnit.

Den nye saeson bliver den ottende i raekken. I alt kommer der til at vaere otte afsnit, som alle er instrueret af Casper Christense­n.

Ramt af corona

Seriens bagmaend, Casper Christense­n og Frank Hvam, havde ellers meldt ud, at de med filmen ’Klovn

– The Final’ i 2020 havde lagt universet bag sig og lukket døren, men nu har de altså ombestemt sig.

– Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver ’Klovn’, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår, fortaeller Casper Christense­n.

’Klovn – The Final’ fik nemlig aldrig lov at leve sit liv fuldt ud i biografsal­ene, da coronaviru­ssen pludselig lukkede de danske biografer i marts 2020.

– Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en saeson otte er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieunive­rset.

– Vi satser på at gøre det med manér, lyder det fra Frank Hvam i pressemedd­elelsen.

Skavanker og eventyr

Ifølge makkerparr­et har de allerede en overskrift på plads til den nye serie, men hvad den bliver, må vi vente lidt endnu med at få svar på.

– Det bliver en god blanding af skavanker og eventyr, siger Frank Hvam, og det er Casper Christense­n enig i.

– Den kunne vaere seniorliv. Ha-ha. Nej, vi har ikke en overskrift klar til den nye saeson, men det er klart, at det nok vil afspejle sig, at vi er blevet aeldre, siger han.

De nye afsnit af ’Klovn’ får premiere på TV2 Play til sommer.

For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver ’Klovn’, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned

Det er klart, at det nok vil afspejle sig, at vi er blevet aeldre

 ?? FOTO: GREGERS TYCHO ?? Makkerparr­et Casper og Frank vender tilbage til skaermen med en ny og – angiveligt sidste – saeson af serien ’Klovn’.
FOTO: GREGERS TYCHO Makkerparr­et Casper og Frank vender tilbage til skaermen med en ny og – angiveligt sidste – saeson af serien ’Klovn’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark