Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SKIBBY: □n aeldre mand bad i Aldi en anden kunde om at holde corona-afstand. Det fik kunden til at gå amok og slå ham. Han fik et åbent sår på albuen og hjerneryst­else. Politiet fandt frem til en 48årig fra Skibby, der blev anholdt for vold. KONGENS LYNGBY: □n mand iført sort mundbind greb fat i en 15årig pige, der gik på Agnetevej. Hun fik vristet sig fri, og manden stak af. Politiet ved ikke, hvad hans hensigt var. Han var også iført sorte bukser, sorte sko og sort jakke.

KØGE: Politiet ransagede en adresse i Ølby hos en 26-årig mand på mistanke om narkosalg. Narkohunde snusede sig frem til godt halvandet kilo hash, et par gram kokain, et femcifret kontantbel­øb, en digitalvae­gt, pølsemands­poser og en pengetaell­er. Han blev løsladt efter afhøring. RANDERS: To personer, en 28-årig kvinde og en 40-årig mand, klistrede plakater op ved Scandiaspo­ret og Udbyhøjvej. Det var plakater for Nordfront. Parret havde flere plakater, lim, pensel og strips, og de blev sigtet for haervaerk. AARHUS: For to uger siden lukkede politiet et bordel på Kirkedamme­n, der brød coronaregl­erne, og en 27-årig kvinde blev anholdt. Tirsdag var den gal igen, bordellet var genåbnet, og to thailandsk­e kvinder på 37 og 43, der ikke havde opholdstil­ladelse, blev anholdt. NAESTVED: □n ulovlig indsamling på Østergade blev forhindret af et årvågent vidne, hvor en udenlandsk mand forsøgte at få en kvinde til at støtte børn i udlandet med penge. ❘ndsamleren stak af i en bil med en kvinde bag rattet. ❘ øjeblikket foregår der mange ulovlige indsamling­er rundt om på Sjaelland, for eksempel af rumaenere, så lad vaere med at give dem penge.

RINGSTED: □n hund blev fundet uskadt i et braendende stuehus på en gård i Sneslev, men hunden fik for en sikkerheds skyld iltmaske på, fordi den havde vaeret i et røgfyldt rum. Husets kvindelige beboer hørte røgalarmen gå i gang på første sal og så, at der var flammer. Brandårsag­en kendes endnu ikke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark