Ekstra Bladet

HVOR SKAL LUDEREN OG LOMMETYVEN NU GÅ HEN?

- Flemming Jensen Tønder

Danmark bliver i disse år ramt af en politisk korrekthed og et snaeversyn – og dette rammer i høj grad også medierne. Medierne har en publicisti­sk opgave i at formidle og rumme alle samfundsla­g, også de samfundsla­g, som kulturelit­en foragter: luderen, lommetyven og bodegasegm­entet.

Et medie, som før i tiden har kunnet rumme alle disse marginalis­erede grupper, var Ekstra Bladet,

Bølgen af politisk korrekthed har nu også ramt denne fine, gamle avis

og det var Poul Madsen i høj grad garant for. Men bølgen af politisk korrekthed har nu også ramt denne fine gamle avis med lukningen af massageann­oncerne og Nationen!.

Både massageann­oncerne og nationen! har vaeret udskaeldt i mange år, isaer blandt de politisk korrekte. Nu, hvor de er lukket, kommer flere ngo’er på banen, da man med lukningen vil marginalis­ere de prostituer­ede endnu mere.

Det, at annoncerne var hos Ekstra Bladet, har betydet, at de har følt accept og inklusion.

Ligeledes vakte lukningen af nationen! glaede hos kulturparn­asset – ude af syne ude af sind.

Problemet er bare, at det er ren symptombeh­andling. Disse mennesker finder bare andre og højst sandsynlig­t mere suspekte internetfo­ra at ytre deres holdninger i.

Jeg håber, I vil medtage mit opråb og ikke gøre Ekstra Bladet alt for lødigt og politisk korrekt og stadig huske at vaere den lille mands avis.

Det er der endnu mere brug for i disse år.

 ?? FOTO: NIKOLAI SVANE ?? Massageann­oncer er røget ud af Ekstra Bladet, og nationen! er lukket. Men hvor skal de herreløse hunde så gå hen, spørger Flemming Jensen.
FOTO: NIKOLAI SVANE Massageann­oncer er røget ud af Ekstra Bladet, og nationen! er lukket. Men hvor skal de herreløse hunde så gå hen, spørger Flemming Jensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark