Ekstra Bladet

Derfor lukkede vi nationen!

-

Kaere Flemming Jensen

Tak for dit vigtige opråb! Nu ved jeg ikke, hvilket snaeversyn du henviser til, men hvis du taler om den anden MeToo-bølge, der i 2020 ramte Danmark, så synes jeg sådan set ikke, den forsnaevre­r noget som helst. Tvaertimod.

Jeg er er enig med dig i, at Ekstra Bladet har en opgave i at rumme alle samfundsla­g, og vi og jeg som chefredakt­ør er faktisk bundet af et løfte om at lede Ekstra Bladet som et uafhaengig­t radikalsoc­ialliberal­t medie og organ for dansk frisind.

Derimod synes jeg ikke, det er Ekstra Bladets opgave og heller ikke på nogen måde frisind at skulle rumme de mest hadske, ulaekre, sexistiske, racistiske, homofobisk­e og injurieren­de, anonyme kommentare­r, du kan forestille dig.

Jeg vil undlade at give dig eksempler på, hvad både laesere af Ekstra Bladet, vores journalist­er og de mennesker, vi skriver om, blev mødt med i det nu lukkede kommentars­por på nationen!, men ja, de må fremover kaste op et andet sted.

Og nationen! lever – se bare på disse sider.

At du mener, beslutning­en bringer glaede hos kulturparn­asset, er så en pris, jeg er villig til at betale til gengaeld for at beskytte den ’lille mand’ eller kvindes(!) ret og mulighed til at stå frem i Ekstra Bladet uden at blive svinet til.

Jeg kan personligt garantere dig for, at vi bruger alle vores kraefter på at udstille uretfaerdi­ghed, traekke bukserne af svindlere, afkraeve alle magthavere svar og stille dem til ansvar.

Se bare vores seneste afsløringe­r af både borgmester-skandalen i Fredericia og regeringen­s tilbagehol­delse af efterretni­ngsoplysni­nger om børnene i Syrien – ’politisk korrekt’ er naeppe en beskrivels­e, som hverken Jacob Bjerregaar­d eller Mette Frederikse­n vil bruge om Ekstra Bladet.

Hvad de mener om os, hører nok naermere hjemme i det gamle kommentars­por på nationen!.

Og det er lige praecis sådan, det skal vaere. Pernille Holbøll Konstituer­et ansvarshav­ende chefredakt­ør, Ekstra Bladet

 ?? FOTO: JAKOB BOSERUP ?? – Vi vil forsvare folks ret til at stå frem uden at blive svinet til, fortaeller Pernille Holbøll.
FOTO: JAKOB BOSERUP – Vi vil forsvare folks ret til at stå frem uden at blive svinet til, fortaeller Pernille Holbøll.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark