Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er interessan­t – og uhyggeligt – at de skoler, der må lukke på grund af corona, ligger i områder med mange indvandrer­e. Men vi hører jo også om store fester og problemer med at overholde reglerne. Gør dog noget i stedet for at vaere så berøringsa­ngste.

Arne Vendelbo Hvidovre

at det er uhyggeligt, at Dansk Erhverv med den tidligere konservati­ve Brian Mikkelsen i spidsen vil skaere i SU’en. Det vil ramme de fattigste studerende, der ikke har penge med hjemmefra. Typisk konservati­v politik.

Otto Høyer Bethesdave­j 42 Aarhus

at Socialdemo­kratiet har gødet jorden for at hente IS-krigernes børn og mødre til Danmark. Blot mangler Mette Frederikse­n det rette påskud, så det ikke er alt for åbenlyst, at hun svigter de mange vaelgere hentet fra Dansk Folkeparti i 2019. Hvad som helst kan bruges, så alle leder med lys og lygte – for den, som søger, finder!

Michael Thestrup Brønshøj

at det lidt trist, at en virkelig god og mangeårig laeserbrev­sskribent fra Hillerød skriver sine breve i jeg-form. Det er, som om det er hende og hende alene, det drejer sig om. Det er i grunden en skam, for hun har utrolig meget at berette, men det er lidt traettende hele tiden at fremhaeve sig selv. Det er nok oppe i tiden i dag med den megen selvpromov­ering. Skrevet i al fredsommel­ighed.

Veber Finnedal København

at nu bliver det for alvor rigtig spaendende. Hvad gør Thulesen Dahl nu, hvor regeringen har besluttet, at børnene i de kurdiske drevne lejre skal hjem? DF-formanden har igennem noget tid via helsidesan­noncer lovet, at det kommer de ikke. Der er godt nok langt ned fra det høje trae, han er kravlet op i!

Visti Vester

Solrød

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark