Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELLERUP: ❘ Hellerup er også butikstyve­ne mere kraesne. Personalet i Meny på Strandveje­n pågreb en 41-årig udenlandsk tyv, der forsøgte at forlade butikken med tre flasker champagne til en pris på 1100 kr. ODDER: □n 75-årig mand blev skubbet omkuld på Højvaenget og slog hovedet. Han blødte fra baghovedet, da politiet kom frem. Han havde bedt to maend på en knallert om at lade vaere med at køre på gangstien. De blev vrede, den ene steg af og skubbede manden omkuld, og så stak de af. Politiet fandt frem til en 37-årig mand, som erkendte, og han blev sigtet for vold.

ASSENS: Fyns Politi har fået seks anmeldelse­r fra borgere, der er ringet op af ’Assens Politi’, og nummeret, der ringes fra, er det gamle nummer fra dengang, der faktisk lå en politistat­ion i Assens. Politiet mener, der er tale om forsøg på at fiske personlige oplysninge­r ud af borgerne til brug for svindel, og politiet advarer mod at tro på de falske betjente. RØDBYHAVN: Politiet tjekkede en bil, der netop var kørt i land fra faergen. Der var to maend i bilen, og den ene var også indrejst dagen før, hvor han var blevet vejledt om, at han skulle gå i selvisolat­ion. Det havde den 20-årige fra Vallensbae­k Strand ikke overholdt, så han blev sigtet efter sundhedslo­ven. RØDEKRO: Politiet søger oplysninge­r om haervaerk mod info-skilte, der viser til vaccinecen­tret og testcentre­t i byen. Skilte placeret på seks veje er overmalet med grøn spraymalin­g med slagord som ’Fuck WHO’, ’Fuck WHO fascister’ og ’Corona er løgn’. Haervaerke­t menes begået om aftenen 30. marts.

HOLBAEK: Røgdykkere fandt en 69-årig mand i live, men svaert røgforgift­et i en braendende lejlighed i en to-etagers ejendom på Samsøvej. Også en hund blev reddet ud og kørt på dyrehospit­al. Røgalarmer i opgangen advarede de øvrige beboere, der blev evakueret under slukningen. Manden er overført til Rigshospit­alet til intens behandling. Brandårsag­en er endnu ukendt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark