Ekstra Bladet

PRESSET’ Dropper ikke tv

Sig på at blive traener

-

Det handler om at vaere så godt forberedt som overhovede­t muligt, og Agger er ikke en mand, der gør noget som helst halvt.

Det er all-in eller slet ikke.

– Jeg vidste godt, at det

Lars Jacobsen siger ikke helt farvel til de danske fodboldsee­re, selvom han fra sommer siger goddag til jobbet som Daniel Aggers højre hånd i HB Køge.

De seneste knap fem år har 41-årige Jacobsen vaeret en fast del af ekspertkor­pset på Discovery.

Nu skal han vaere first team coach, men vil i mindre grad fortsaette på tv.

– Jeg har respekt for, at det her job kommer til at vaere fuld tid.

– Men mon ikke der også en gang imellem er mulighed for at lave tv, som jeg stadig holder utroligt meget af. Jeg kommer ikke til at slippe det helt.

– Er det så landsholde­t, du fortsaette­r med?

– Specifikt hvilke opgaver, jeg kommer til at berøre, må vi tage på andet tidspunkt, men det tager du nok ikke helt fejl af, siger Lars Jacobsen, der for mange slet og ret er ’Landsholds-Lars’.

Den populaere fodboldper­sonlighed nåede 81 kampe i rødt og hvidt. Mange af dem med Daniel Agger ved sin side.

Nu skal de fremover stå om side på side på Capelli Sport Stadion i Køge.

– Daniel og jeg har vaeret klar over, at vi ville lave et eller andet projekt på et tidspunkt. Om muligheden bød sig, kunne man aldrig vide.

Daniel og jeg har vaeret klar over, at vi ville lave et eller andet projekt på et tidspunkt

– Men det har vaeret i tankerne i mange år, når vi har sjosket rundt på diverse golfbaner og spekuleret over, hvad fremtiden skulle bringe, siger Lars Jacobsen.

Nøjagtig som Daniel Agger fremhaever han savnet af fodboldhve­rdagen, duften af graes og omklaednin­gsrum og presset om at skulle vinde:

– De fleste synes, at det er ubehagelig­t at blive målt og vejet hele tiden. Vi har som spillere vaeret vant til det på ugentlig basis.

– Det er lidt ligesom med kvinder. De vil også gerne have et barn mere, selvom det gør pisseondt. Jeg ved ikke, hvad det handler om. Vi skal vel maerke, at vi lever. gisle

 ?? FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX ?? Lars Jacobsen og Daniel Agger har i flere år talt om at gå ind i et fodboldpro­jekt sammen. I HB Køge fik de muligheden.
FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX Lars Jacobsen og Daniel Agger har i flere år talt om at gå ind i et fodboldpro­jekt sammen. I HB Køge fik de muligheden.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark