Ekstra Bladet

METTES DAGBOG

-

Så er det påske og saeson for udendørsak­tiviteter.

Som alle ved, synes danskerne, at jeg har klaret mig godt som statsminis­ter, og det er vigtigt, at jeg hele tiden arbejder på at bevare popularite­ten.

Sociale medier er en god ting, men det er også vigtigt at vaere synlig. Derfor vil min chauffør her i påsken køre mig lidt rundt i landet, så jeg spontant kan hilse på ganske almindelig­e mennesker. PS. Mine folk skal huske at advisere de lokale medier.

□llers fylder coronaen hele min dagligdag.

Jeg bliver nødt til at holde øje med alting, for mange af mine ministre har desvaerre en tilbøjelig­hed til at sjuske med tingene. Taenk bare på Mogens Jensen. Uha.

Jeg skal i øvrigt huske at sende en hilsen til min gode ven Netanyahu og sige tak for sidst.

Jeg ved, at han var glad for, at jeg dukkede op i ❘srael midt under valgkampen. Det har tilsynelad­ende også givet pote, for han har gode chancer for at fortsaette som regeringsc­hef.

Jeg har et helvedes besvaer med de der børn i Syrien. De bør aldrig komme til Danmark, men som børnenes statsminis­ter er jeg nødt til at vise lidt empati.

Jeg har vundet tid ved at nedsaette en taskforce – et fint ord, synes jeg – som skal undersøge en masse ting, som andre lande allerede har undersøgt til bunds. Og så må vi se.

Jeg har beordret udenrigsmi­nisteren og justitsmin­isteren til at arbejde i påsken, for det skal helst se ud, som om vi virkelig braender for at hjaelpe børnene.

 ??  ?? Kaere dagbog!
Kaere dagbog!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark